Arama sonuçları: *

1. Cagdas5389

Urun Degisimi icin Satıcı ile Garanti Servisi Arasında Kaldım

bu işin sonu uzun hocam ben olsam iadeyi alır başka m2 falan bakardım şimdi 1k 2K için 3-4 ay beklemek saçma
  2. Cagdas5389

155 TL lik ürün lazım acill.

alınır hız olarak zamanında araştırıp aldığım memnün olduğum bir cihaz 128 olanıda alınabilir
  3. Cagdas5389

Smallman sitesi güvenilir mi ?

evet niye yalan söyleyeyimki 919.90 tl ye 2023 6. ayında aldım smallmanden t force ram
  4. Cagdas5389

Smallman sitesi güvenilir mi ?

aynı rami aldım aynı siteden sorunsuz geldi
  5. Cagdas5389

İncehesap ve jetizz rezilliği

hocam kargo şirketleri arasında %0.0001de olsa hepsinde sorun yaşayan illaki biri olucaktır ben arastan sorun yaşamadım yurtiçiden birçok kez sorun yaşadım bu tamamen şubeden şubeye değişen bir durum arasın her şubesinin leş gibi olmadığı ile yurtiçinin her şubesninin en iyi olduğunu göstermez
  6. Cagdas5389

hocam her firmanın anlaştığı belli kargolar olur bunu size sorarak yapmazlar herkese özel hizmet/kargoda çıkartamaz firma burda sorunlu incehesap değil aras kargo sizin mantığınızla herkes yurtiçi ile çalışsın diğer kargolar gereksiz olur?
  7. Cagdas5389

bu durumun ne incehesapla nede jetizz ile alakası yok tüm sorun tamamen kargo şirketinde incehesap arasın kulağına ''kargoyu teslim edermiş gibi yapın ama teslim etmeyin'' demedi hoş
  8. Cagdas5389

Amazon Müşteri Hizmetleri Rezilliği.

amazondan sorun yaşadıysanız türkiyedeki diğer alışveriş platformlarından hiçbirzaman mutlu olamazsınız 1 kişiye denk gelebilir bir şey diyemem ama çoğunluğa baktığımız zaman amazon türkiyedeki en kaliteli firma
  9. Cagdas5389

Yardım WİFİ ADAPTÖR TAVSİYELERİNİZ?

https://www.hepsiburada.com/ac1300-mbps-dual-band-usb-3-0-adaptor-kablosuz-wifi-alici-pm-HBC00003V4B3C kullanıyorum öneririm
  10. Cagdas5389

Yurtici kargo süreci 22 ağustos

yetişmez pazartesi gelir
  11. Cagdas5389

N11 sipariş iptali yapmamı istedi

her türlü iade edilir sistem hatası falan olmuştur anlayışla karşılayın iptal edin siparişinizi olur bu tarz şeyler
  12. Cagdas5389

Yardım İNCEHESAP BENİ DOLANDIRDI!

hocam video çekip yollayın belki 4080 4090 hediye edebilirler özür için (!)
  13. Cagdas5389

🔴SNERJİ REZİLLİĞİ PART 3 YAYINLANDI 🔴

youtubeden sabah akşam desteği çıkmasaydı firmaya millet yazmasaydı firma hala iplemeyeceğine yemin edebilirim
  14. Cagdas5389

Çözüldü✓ Sahibinden İade Kargolanmazsa Sürec Nasıl İşler?

iade edip size kargolamazsa otomatik onaylanıp para size gönderilir
  15. Cagdas5389

Sahibinden bu adam dolandırıcıdır dimi

hocam sen olduğunu bileceğim diye bir şey yazmaz insan normal bi durumda dolandırıcı
  16. Cagdas5389

Deep cool AK620 eksik vidasını Sinerji yollar mı?

değmez hocam ya bir şekilde bulunur bence o vida
  17. Cagdas5389

Deep cool AK620 eksik vidasını Sinerji yollar mı?

hocam bilgisayarcıya o vidanın bir örneğini götürürseniz size aynısından verebileceğini düşünüyorum aslında iade değişim gibi bir şey istemek 1 vida için gereksiz olur
  18. Cagdas5389

sahibindende trollendim

arkadaşın canı sıkılmış bunun için konu açmanıza gerek yok rahatsız ediyorsa engelleyin geçin
  19. Cagdas5389

🔥 SİGARAYA 5 ₺ ZAM GELDİ! 🚬

sigara içenler düşünsün
  20. Cagdas5389

1500 tl ne alabilirim

hocam kart zaten kendisi 600 civarında sarı sitede bunun işlemcisi anakartı rami psusu monitörü mousesi klavyesi ssd/hdd i kasası vs. en azından 2-3K bütçeniz olsa azda olsa işinize yarayabilir bi sistem kurabilirsiniz ancak 1500e alacağınız sistem psudan üzer ramden üzer monitör bulabilirseniz...
Top Bottom