Arama sonuçları: *

1. C

Pc'mi sattığım arkadaş geri iade istiyor ?? Yardım☎☎

Kazıklandığını anladı büyük ihtimalle fiyat olarak çok yüksek fiyat
  2. C

🚨 FİAT EGEA STOK GELDİ! ÜZDÜ...

Bilmiyorum farkında mısın ama Almanya'da yaşamıyoruz. Burası Türkiye. Kafanı camdan uzat ortalama yaşı 15 yıl olan araçlar göreceksin. 0 km herhangi bir araca laf atacak bir durum yok.
  3. C

Windows 10 Home Key Nereden Alabilirim?

Var mı güvenilir bulduğunuz bir site
  4. C

!!di̇kkat!! Sahi̇bi̇nden Yeni̇ Dolandiricilik Yöntemi̇ !!!

Galiba kelime filtresi nedeniyle param güvende yazamıyorlar. "Paraam, parm güveende gibi ifadeler kullanıyorlar
  5. C

🔥İndirim Lenovo i5-12500H RTX 3050 Dizüstü Bilgisayar 16.981'TL

İyi laptop iyi fiyat. İhtiyacı olan kaçırmasın
  6. C

Sistemimin ikinci el ederi nedir?

9-10 arasıdır diye düşünüyorum
  7. C

(ÇÖZÜLDÜ) Gaming.gen.tr Fatura Tutarı Dolandırıcılığı !

Ovv ağır rezillikmiş gerçekten.
  8. C

Şikayetvar politikası sizce doğru mu?

Olay kullanıcının derdini çözmekten ziyade para kazanmayı öncelik edinmiş gibi görünüyor.
  9. C

❗ Manşet: "Gençler %50 ÖTV indirimi ile cep telefonu alabilecek!" -YALANLANDI-

Dezenformasyon yasası vardı. Tam uygulatmalık haber bence.
  10. C

Dostum tamam da insanları bak ötv geliyor diye gazlayıp sonra gelmemesi kötü bişey. Neden haber yapılıyor o zaman
  11. C

İyi de kardeşim haberi çıkaran muhalif medya değil ki? Burada garip bir olay var
  12. C

Gençlere Ötv siz telefon satılacağı iddia ediliyor

Geçenlerde de böyle bir muhabbet vardı herkes bekleyin bekleyin diyordu fos çıkmıştı
  13. C

Modern Warfare 2 kodu kaça satılır?

500 e okeyim alacak varsa forumdan
  14. C

Teşekkürler
  15. C

Sistem yanında hediye kod var kaçtan sayabilirim uygun fiyattan hızlıca elden çıkarmak istiyorum. Bir de nereden satabilirim?
  16. C

Yardım Param güvende Gelişmeler

Çocuğun gerçekten suçu olmayabilir, kargo da da kırılmış olabilir. Whatsappta yazdıklarına bakılırsa dolandırıcı gibi durmuyor
  17. C

Vok Friday 2 16 bine satılır mı?

1 aya yakındır bende kullanıyorum satma niyetimde yoktu ama 16 bine almak isteyen var sizce satmayı miyim?
  18. C

Bu sistem 19.500₺ ye satılır mı?

Teklif 19.500 tüm bileşenler yeni kutulu garantili. Satmayı mıyım KASA ÖZELLİKLERİ -Gigabyte Gaming OC RTX 3060Tİ Ekran Kartı (3fanlı) -Gigabyte B450M H Anakart -Ryzen 5 5600 İşlemci...
  19. C

Sinerji.Gen.Tr pişmanlıktır !

Ben güvenilir firma diye biliyordum. Bundan sonra dikkatli olurum
Top Bottom