Arama sonuçları: *

1. Charles Darwin

Hepsiburada spesifik yorum linki nasıl alınır?

MSI shout out kampanyası dahilinde Hepsiburada üzerinden ürün aldım. Kampanyaya katılmak için o ürüne değerlendirme yapmam gerekiyor. Değerlendirmeyi yaptım ama MSI bana sadece kendi yorumumun görüntülendiği bir URL istiyor. Fakat Hepsiburada sitesinde sadece o ürüne yapılan tüm...
  2. Charles Darwin

ÜRÜN İADE SÜRESİ HAKKINDA

Adam ürünle beraber bir bilgilendirme kağıdı yollamış fatura tarihinden itibaren başlar diye o yüzden kafama takıldı eğer fatura tarihinden başlarsa 1 gün geçti amazon firmasını aradım iade hakkınız 30 gün bir pürüz çıkarsa biz devreye gireriz dediler
  3. Charles Darwin

ÜRÜN İADE SÜRESİ HAKKINDA

İnternetten aldığımız bir ürünün 14 günlük iade etme süresi kargodan teslim aldığımız gün mü yoksa fatura tarihinden itibaren mi başlar?
  4. Charles Darwin

Bir daha kasım indirimlerini beklemem

1 hafta önce alacağım sistem parçalarını belirledim ve hangi satıcılardan alacağımıda belirledim fiyatları not ettim hatta akakçe üzerinden fiyat çizelgesine bile bakıyorum bugün sabah son kez baktım fiyatlara her şey normaldi ama 10 dakika önce baktım belirlediğim satıcılar neredeyse ürünlerin...
  5. Charles Darwin

Ders notları çıkarmak için F/P yazıcı önerisi

Sadece ders notları çıkarmak için yazıcıya ihtiyacım var bütçem maksimum 1.000₺
  6. Charles Darwin

Araba lastiği için pompa önerisi

Araba lastiğini şişirmek için çakmaklı pompa önerisi verebilir misiniz ? Bütçe : 500₺
  7. Charles Darwin

Öneri F/P Vantilatör önerir misiniz ?

İnternette videosu falan yok mu ? Arkadaş umarım bugün aktif olurda size yardımcı olur.
  8. Charles Darwin

🔥İLAÇ FİYATLANDIRMASINA'DA KUR ZAMMI GELDİ!

Ulan bu videoyu hatırlattın bana @Karacabey 😂
  9. Charles Darwin

Öneri F/P Vantilatör önerir misiniz ?

F/P Masaüstü veya oda tipi vantilatör önerisi istiyorum.
  10. Charles Darwin

🔥YOK ARTIK! BENZİNE YİNE ZAM GELİYOR!🔥

Şu ülkeye devlet destekli ötanazi gelse ülkenin yarısı başvurur ben dahil
  11. Charles Darwin

Eğer Erdoğan gerçekten para çaldıysa büyük ihtimal çaldı cebini doldurmak için belki milyar dolarlar çaldı vicdanı varsa ülkeye geri getirir ama imkânsız
  12. Charles Darwin

Nostalji olsun şöyle bir video atayım şuraya
  13. Charles Darwin

Harbiden acaba bu Akp partisini destekleyen kesim mi bizden daha zeki diye düşünmüyor değilim ama birilerinin gitmesi için Kemal dedeye vermek zorunda kaldık ben normalde vermeyecektim neyse aslında böyle olması daha iyi oldu umarım koyun halk uyanır da bir daha seçmez
  14. Charles Darwin

Asgarî ücret ile geçinmek birde gereğinden fazla çalışıp ek ücret alamamak sokağa çıkıp şikâyet ettiğinde de daha fazla çalış ek iş yap diyorlar bu insan yaşamasın o zaman ne gerek var
  15. Charles Darwin

Bizim cahil dedeler, dayılar hep bize laf sokar telefonunu çıkar, iş beğenmiyorsun veya çalışmıyorsun hiç ağızlarından şu sözü duymadım "Bu gelen mülteciler neden genç niye kendi ülkelerinde kalıp savaşıp topraklarını kurtarmaya çalışmıyorlar" diyen bir tane bile kişi görmedim
  16. Charles Darwin

Üstüne sadece bilgisayar koymak için bile masa indirimi kovalayan gördüm o kadar haklısın ki
  17. Charles Darwin

Gidiyorlarsa gitsinler diyen kişinin arkasında duran ve destekleyen bu cahil halktır neyse ileride Suriyeli ve diğer uyruklu mültecilere muayene olurlar
  18. Charles Darwin

Birisi sokağa çıkıp karşı çıksa arkasında destekleyen kimse olmayacak hatta vatan hainisin diye karşısında olacaklar. Bir partinin veya sivil örgütün öncülüğünde olması gerekiyor ama TİP partisi hariç kimse yapmıyor
Top Bottom