Arama sonuçları: *

1. Cheazy

Spotify premium alamıyorum

yapıkredi de olnmuyo ininalde lmuyo toslada olmuyop sorun paparayla değil de spotify le alakalı bence
  2. Cheazy

o3 ay 70 tl idi onuda alamadım bu sorun yüzünden telefonda, mıobil veriyle pc de falan deniyom yemiyor ya çıldıurcam.
  3. Cheazy

Kendi paparamı denedim olmadı. Yapıkredimi denedim olmadı. Bu 2 kartta aktif onaylanmış alış verişe açık kartlar daha dün fatura ödedim yapıkrediyle. Neyse başka papara ininal tosla denedim onlar d yemedi. Ödeme alınamadı. Lütfen tekrar dene, farklı bir kart ile ödeme yap veya başka bir ödeme...
  4. Cheazy

Yardım 9070xt 17.500 tl güvenilir mi??

para israfı yane 1752517712 https://www.vatanbilgisayar.com/asus-dual-radeon-rx-9060-xt-gaming-oc-8gb-gddr6-128bit-amd-ekran-karti.html al gec bunu en azından elınde kart olur
  5. Cheazy

Yardım 9070xt 17.500 tl güvenilir mi??

ya sıfırı karc kı buı kartın
  6. Cheazy

Öneri Erkek cüzdan onerisi

https://www.hepsiburada.com/newish-polo-polo-unisex-deri-mekanizmali-cuzdan-kartlik-lacivert-p-HBCV00000E0LR4 bundan kullanıyorum aylardır sağlam, ark aldı. Babasına da aldı. Yere falan dusurmemeye ozen gostermek lazım mekanızmanın mandalına duserse mekanızma bopzuluyor arkadas 2. yi aldı o yüzden.
  7. Cheazy

Yardım Laptop Yerine MiniPC Sistem Kurmak Ne Kadar Mantıklıdır ?

hocam mini pc den kastım benim ultra mini mini itx onlara özel işlemci sogutucu, psu, kasa falan bulmak gerek. mAtx den falan bahsetmedim. Ek olarak ofis kasası +120 gb sad koy geç 500-600 e toplarsın. O kadarda etmex belki. Gerek yok çok para vermeye 2 dilm dizi için
  8. Cheazy

Yardım Laptop Yerine MiniPC Sistem Kurmak Ne Kadar Mantıklıdır ?

Ben mini pc leri çok özeniyordum. İzliyordum sabah akşam işlemci sıcaklıklar çok yüksek olunca bi vazgeçesin geldi ama ergonomiklik için aşırı iyi. Koy köşeye ekipmabları da kablosuz yap bak dalgana, eksi yanlarından bir diğeri de parça bulmak zor ve fiyatları çok uçuk olıyor. Bundan 4-5 yıl...
  9. Cheazy

İyzico bakiyemi atamıyorum

çok saçma bir sistem sana para veriyor ama bu parayı sadece harcayabiliyorsun ne karta çekebiliyorsun ne de trendyolda falan iş yapan bir yerde kullanamıyorsun. Binlerce lira harcayıp beleş kule tipi aldım diye seviniyorlar.
  10. Cheazy

Sahibinden ikamet sorunu

Babanın üstüne aç, onun edevletini doğrula ya da alıcıyı letgoya çek orda da cüzdanım güvende var aynu makara
  11. Cheazy

Yardım Kargo alıcıya ulaşamadı

Para geliyor hocam. 100 satışım falan oldu ondan sıkıntı yok. Alıcı onaylasın yeter para lazım kasa alacağım.
  12. Cheazy

Yurtiçi hocam şu anki kargo, o Süratte yapılıyor diye biliyorum da bakacaz duruma.
  13. Cheazy

Bugün dağıtıma çıktı hocam. 1. yane 1748514891 eyvallah hocam
  14. Cheazy

Kargo alıcıya ulaşamadı diyor arkadaşlar bundan sonra ne olacak. Not dağıtıma çıkarılmış, alıcıya ulaşamamış. Bundan sonraki adımlar nasıl olacak bilgilendirirseniz sevinirim.
  15. Cheazy

Bu Ramlerin bu fiyatta olması normal mi?

16gb cruical tek slot 3000 mhz rami 750 ye zar zor sattım.
  16. Cheazy

Letgo cüzdanım güvendeyle kasa satılır mı?

Merhabalar daha önce getle onlarca satış yaptım ve mantığını biliyorum. Satış yapma vesairedense soruma yanıt verirseniz çok mutlu olurum. Boş bilgisayar kasasıyla sapphire rx480 ekran kartı satacağım. Kasanın kutusu var içinde de sağ ve solunda strafor var. kasanın kapağını açıpta patpata...
  17. Cheazy

Öneri #BOYKOT 2 NİSAN 2025

Nasip olur mu be?
  18. Cheazy

Öneri #BOYKOT 2 NİSAN 2025

Bende MSI TRIO GAMING X RTX 5090 TI talep ediyorum.
  19. Cheazy

Sahibinden Param Güvende Bitiyor mu?

artık 2 taraftanda kesiyor
Geri