Arama sonuçları: *

1. C

İkinci el ses kartı mikrofon alınır mı

Merhaba dostlar. İkinci el ses kartı ve mikrofon alacağım. Sizce mantıklı olur mu? Bu ürünler hor kullanılmaya, hata vermeye meyilli midir? Öneri ve görüşlerinizi alabilir miyim?
  2. C

Amazon 2. el Ürün Almak Mantıklımı

Mantıklı olup olmadığını sorgulamanı düşündürecek şüpheden kurtulmak 500 liradan çok daha fazla eder bence hocam.
  3. C

Plakçalar (Pikap) önerisi

Selamlar dostlar. Aranızda pikap kullanan var mı? Babadan yadigar bir pikap var yıllarca güzel çalıştı ama bakımı cartı curtu çok zor olmaya başladı. 40-45 senelik makine. Portatif bir pikaba ihtiyacım var az önce televizyonda dr'da reklam gördüm ama kaçırdım tam göremeden. Önerisi olanlar...
  4. C

Araç içi kamera önerisi

Selam dostlar. Araç içi kamera önerisine ihtiyacım var. İstediğim özellikler şu şekilde: Arkalı önlü kayıt alabilsin Aracı kullanmıyorken kayıt alabilsin (olası sürtme çarpmalara karşı) Fiyatı önemli değil fakat absürt pahalı şeyler almam.
  5. C

Kaliteli priz önerisi

Merhaba dostlar. Yakın zamanda akım korumalı priz aldım ama çat çat elektrik sesi geliyor, başka cihaz takarken diğerlerinin elektriğini kesiyor iade edeceğim. Önerdiğiniz kaliteli bir priz var mı? En az 4 yuvalı olmalı. Teşekkürler
  6. C

Pc satıyorum parçalasam satsam daha mantıklı olurmu

Kanka parçalarsan elektronik aletler çalışmaz hurdaya verirsin saçmalama. Şaka şaka parça parça daha çok para eder ama daha çok uğraştırır uğraşırım dersen sarı sitede dene.
Top Bottom