Arama sonuçları: *

1. Covid19

2. El Laptop Alınır Mı ?

Model: MSI Alpha 17 Nvidia GeForce RTX 4070 AMD Ryzen 9 7945HX 32 GB RAM 1 TB SSD QHD 240 Hz 17 inch monitör Klavyesi steelseries Bu model hakkında çok fazla içerik bulamadım internette, bu model serisi hakkında bilgisi olan var mı ? Sizce özellikleri nasıl uzun süre kullanımda bir...
  2. Covid19

Vozol İçin Orijinal Likit Önerisi

Var mı aromasını iyi veren orijinal bir yer arkadaşlar
  3. Covid19

TERMAL MACUN ÖNERİSİ

https://www.teknobiyotik.com/arctic-mx-4-en-yuksek-performansli-termal-macun-4gr-ar-actcp00002b.html?ref=akakce&v=1.90.9 https://www.amazon.com.tr/dp/B011F7W3LU/ref=asc_df_B011F7W3LU1661166000000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B011F7W3LU&linkCode=asn Bu iki termal macun arasında...
  4. Covid19

Yardım Windows 11 Anahtarını Nereden Alabilirim ?

11 HOME yükledim bu pro farkeder mi ?
  5. Covid19

Bir sürü site var ama hangisi güvenilir bilemedim
  6. Covid19

Arkadaşlar daha önce almış olan veya güvenilir bir site önerebilir misiniz ? w11 home anahtarı almam gerek,kendim kurdum w11'i ama 30 gün sonra anahtar isticek o yüzden şimdiden sorayım dedim.
  7. Covid19

Etkili ve ucuz protein tozu

İlla protein tozu almana gerek yok 100 gram tavuğun maliyeti 6,40 krş falan bir ölçek protein tozu ortalama 10 TL 20 gram protein alıyorsun ikisindende ortalama olarak ama sen illa alıcam ya spordan sonra içmek istiyorum diyorsan f/p olarak proteinocean öneririm.
  8. Covid19

Sizce üstüne para almalı mıyım ? Alacaksam ne kadar bir fiyat vermeliyim ?

Aga bir de benimki laptop yani taşınabiliyor ayrıca MSI marka yani en bilinen baba markalardan bir tanesi para almadan verir miyim hiç benden para isticek utanmasa :D Piyasayı takip etmeyi unutmayın dedim bana dönüp sen de takip et dedi ne diyim şimdi ben buna hahahaha :D
  9. Covid19

Kaç para vereceksin dedim üstüne bana diyor ki '' sistemim 15.500 tl ediyor senin vermen lazım ama laptop sağlamsa takas ederiz sorun yok'' diyor :D Daha 2 gün önce 3070li sistem 14kya satılıyordu piyasadan haberi yok galiba arkadaşın salladım :D
  10. Covid19

Ohooo desene işim yaş :D Ben de para isticem ama ne kadar istesem kararsız kaldım.Ayrıca para istesem bile ventus modeli ısınıyor falan filansa onun tek tek parçalarıylada uğraşılmaz ya eyv sağolasın.
  11. Covid19

1 yıl Garantileri var İşlemci: Intel i7-9700F • Anakart: MSI B360-A PRO • RAM: HyperX 16GB (8+8 2 SLOT DAHA BOŞ) • SSD: Samsung 860 EVO 500GB • SSD 2 : Samsung 950 Evo 256 GB • Sıvı Soğutma : XIGMATEK AURORA ARCTIC 240 INTEL/AMD 2x120mm ATI20 FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU • Güç Kaynağı: Xigmatek...
  12. Covid19

Gigabyte Aorus 15G-XC modeli 2. El ne kadar eder?

Bana da atabilir misin ?
  13. Covid19

Şaka gibi fiyatlar?! Artık buna dur demeliyiz!!!

Anlatamadım arkadaşa abd'ye ve ya başka ülkeye hizmet etmek için can atmıyorum.Sadece ben onlara hizmet ettiğimde bana değerimi veriyolar ve bu yüzden oralarda çalışma ihtiyacı duyuyorum.Türkiyede aynı koşullarda olsam Türkiye bırakılır mı hiç cennet gibi ülke.
  14. Covid19

Cebimde vestel telefon niye olsun kardeşim ahahaha :D 3310 ondan daha iyi gidip de vestel mi kullanayım apple kullanırım tabii ki.Vestel gitsin xiaomi huawei gibi telefonlar çıkarsın gidip vestel kullanıyım boş duyar kasma.
  15. Covid19

Bak ben ne dedim bu saatten sonra dedim.Bu saatten sonra benim 12-15 saat çalışmam ile ülke kalkınacaksa senin refah seviyen yükselikce 20 saat çalışayım ama 100 senedir olmayan şey benimle olmayacak gibi duruyor ve bu da benim inancımı yitirmeme sebep oluyor.
  16. Covid19

Ya hepsi boş beleş konuşmak için konuşuyorlar işte aga.Bu ülke 100 sene öncesinden savaşıldı kurtuldu ama 100 senede ekonomimiz hiç gelişmedi hiç üretim yapmadık.Japonya'ya bak it gibi çalışıyolar diğer bizle savaşan ülkelere bak bizden kat kat daha iyiler.Ben burdan şunu anlıyorum 100 yıl...
  17. Covid19

Ohoo bunun gibi 100'lerce video var aga yok kalın geliştirin öyle olsun böyle olsun.Olmuyor aga olmuyor ben 12 saat çalışıp bir araba alamıyosam tatile gidemiyosam affedersin ama yerler öyle ekonomiyi.
  18. Covid19

Adam haklı daha üniversitem bitmedi ama bittiğinde eğerki yurtdışına gitme fırsatım olursa direkt gideceğim.
  19. Covid19

3 gündür vw fiyat güncellemesini bekliyorum inşallah golf fiyatlarında artış olmaz.Senenin başında 1.5TSI'lık golflar 160-170k iken şimdi 300-350klara çıkmış :(((
  20. Covid19

Depopark Güvenilir Midir ?

Beyler akakçe üzerinden gösteriliyor var mı alışveriş yapan bilgisi olan ?
Top Bottom