Arama sonuçları: *

1. D

Trendyol indirim kodu olan varmı.

merhaba 1 alışveriş yapacam indirim kuponu felan olan varmı rica etsem.
  2. D

Urun Degisimi icin Satıcı ile Garanti Servisi Arasında Kaldım

ama 90 iade etme direk n11 i e devlet üzerinden fatura ve servis raporunu ekle
  3. D

bak n11 e iade değil değişim için yaz. olumsuz yanıt verirse direk thh.
  4. D

Başımdan geçeni söylüyorum. media marktan aldığım kulaklık bozuldu garantiye gönderdiler servis iade veya değişim dedi. Meida mark elimde yok para vermek istedi. THH ye başvurdum yaklaşık 4 5 ay sürüyor öyle 1 sene değil. bence direk THH e devlet üzerinden başvur. aldığın yeri şikayet et. Ve...
  5. D

Yardım tüketici hakem heyeti kararını nasıl uygulanacak

hayır kulaklı bozuldu servis iade değişim dedi. bunlarda kulaklık yok para verelim dedi kabul etmedim. 1728556715 hayır kulaklı bozuldu servis iade değişim dedi. bunlarda kulaklık yok para verelim dedi kabul etmedim. hayır kulaklı bozuldu servis iade değişim dedi. bunlarda kulaklık yok para...
  6. D

Yardım tüketici hakem heyeti kararını nasıl uygulanacak

1- Tüketici talebinin KABULÜNE , 2- RAZER markalı BLACKSHARK V2 KULAKLIK+USB MIC ürünün MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ADANA TURGUT ÖZAL ŞUBESİ'ne iadesine; MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ADANA TURGUT ÖZAL ŞUBESİ tarafından RAZER markalı BLACKSHARK V2 KULAKLIK+USB MIC...
  7. D

🔥İndirim gezerken denk geldi i7 ve 4050 31,999 TL

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-58-intel-core-i7-12650h-16gb-1tb-ssd-rtx4050-freedos-15-6-tasinabilir-gaming-bilgisayar-nh-qlzey-00b-pm-HBC00005CBXZ6
  8. D

MSI, Hepsiburada monitör değişimi rezaleti

kulaklığım yoktu kararı bekliyordum derken bu indirime girdi https://www.amazon.com.tr/dp/B0C5SBK8GS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 inancınız olsun ondan daha iyi çok beğendim kablodan da kurtuldum ordan geleni de satarım artık. 1727778845 küçük satıcılar için zor bir durum ama...
  9. D

MSI, Hepsiburada monitör değişimi rezaleti

aynı şey benim başıma geldi media markt kulaklık almıştım ama ben para almadım thh başvurdum savunması gelmiş. Mesela black shark v2 usb şuan sıfırı yok. Sonuç ne olur 1727777631 misli derken Razer Blackshark V2 USB şuan vatanda 5000 tl. bana ne vereceko zaman. kalbosuz olanı mı.
  10. D

Yardım TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ USÜLSÜZLÜK YAPIYOR MU?

arkadaşlar media markt razer blackshark v2 için başvurdum savunması gelmiş. merak ettiğim konu bu kulaklığın muadili veya üstü ne oluyor. yani bana ne verebilirler veya ne karar çıkar servisten değişim gelmişti. Onlarda para iadesi dediler kabul etmedim.
  11. D

Yardım Amazon kusurlu ürünümü değiştirmiyor

direk tüketici hakem heyeti benimde kulaklık için media markt para iadesi dedi. 3 olacak hala bekliyorum. razer blcak shark v2 şuan fiyatı 3500 civarı. ben 2000 liraya almıştım kabul etmedim bakalım ne olacak.
  12. D

Öneri wifi- kamera önerisi

arkadaşlar evde yokken çocukları izlemek için wifi kamera arıyorum kullanan varsa öneririseniz çok iyi olur
  13. D

Gps takip cihaz tavsiyesi.

Yok ağam ben samsung kullaniyorum
  14. D

Link varmi bilgim yokta
  15. D

Motorum için gps cihazi çalınması durumun da.
  16. D

Hepsi burada iade veya degisim hk.

Satıcı iade almayacağını belirtti bende iptal ettim
  17. D

Uğraşmak istemiyorum.
  18. D

Satıcıya sordum eğer olumsuz cvp verirse almadan iade edecem ne yapim. 1681338883 Bozuk değide ölü pikselden korkuyorum.
  19. D

Arkadaşlar dün lg ultra gear ips monitör aldim şuan yolda. Ama forumda ölü piksel çıkma olasılığı yüksek diyorlar. Ben kutuyu actiktan sonra ölü piksel çıkarsa iade veya değişim yapılır mı?. Dunya kadar para verip uğraşmak istemiy.
Top Bottom