Arama sonuçları: *

1. DePiedra54

Eksikleri almak için beklemeli miyim?

Bilerek alıyorsanız sıkıntı yok bilgilendireyim dedim ama sanki bu monitöre bu fiyat fazla gibi geldi
  2. DePiedra54

1080p için 27 inç önermem hocam
  3. DePiedra54

S Şimdi baktım anakart ve R5 5600 alırsan daha ucuza geliyor kalan paraylada bi tane hava soğutma alıp keyfine bakarsın
  4. DePiedra54

İstersen amd geç biraz daha ucuz sanırım anakart ve işlemci fiyatları ama 5600 alırsan ilerde bi tanede hava soğutma almanı tavsiye ederim
  5. DePiedra54

Yani hocam ben olsam yapacağım şeyi söyledim Türkiye diye bir gerçek var maalesef indirime girer diye beklersin bakarsın bi anda 1k zam gelmiş,tabii ki indirim gelmeside bi olasılık fakat zam gelme ihtimali daha yüksek
  6. DePiedra54

Yani sonda dediğin gibi sistem alsan daha iyi ama illaki ben teker teker alıcam dersen sakın bekleme beklediğin her gün zarar girersin
  7. DePiedra54

Benim bilgisayarım kaç TL eder ?

SSD niz güzel hocam ramlerinizde güzel değişmeye gerek yok, sıvı soğutma 360MM yapılabilir isteğe bağlı olarak
  8. DePiedra54

Para Nasıl Çöp Edilir Adlı Hikaye

Vatan bilgisayara bu işten anlayan insanların gitmesi lazım o zaman bazı şeyleri cidden uyguna alabiliyorsun
  9. DePiedra54

Steam durduk yere para kesti

Satın alma geçmişini kontrol et orda herhangi bir çekim gözüküyormu olmadı Steam desteğe başvur
  10. DePiedra54

Meta quest 3 vs. Oculus quest 2

Hocam ben her zaman oculus taraftarıyım cidden çok kaliteli yapıyorlar
  11. DePiedra54

🔥 Bursa'da 210 gr. Ekmek 10 ₺ oldu! 🥖

Bungalovlar çok ee öyle olunca arap çok öyle oluncada fiyat çok zincirleme gidiyo böyle
  12. DePiedra54

🔥 Bursa'da 210 gr. Ekmek 10 ₺ oldu! 🥖

Sapancanın çokta lüks bi yer olduğunu zannetmiyorum yaklaşık 1 senedir 10 tl burda
  13. DePiedra54

KLAVYE MOUSE SET ÖNERİSİ

İkisi içinmi 1.5K bütçe
  14. DePiedra54

Yurt içi kargo kaça kadar dağıtım yapıyor

Benim bildiğim cumartesi günleri her kargo şirketi 2 ye kadar açık olur
  15. DePiedra54

Öneri 250 TL Wi-Fi Adaptörü Önerisi

https://www.n11.com/urun/usb-30-1200mbps-harici-wi-fi-adaptoru-cift-bant-5ghz-24ghz-3186453?magaza=teknocool Bu alınabilir hocam
  16. DePiedra54

Oksid Bilişim Güvenilir midir?

Gamepower ın distribütörlüğünü yapıyorlardı ben kulaklığımı gönderdim kablosunda yırtık vardı 1 hafta içinde hem kablosu hemde kulak pedleri değişmiş halde elime geldi herhangi bir sıkıntı olmaz
Top Bottom