Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

PARAMGÜVENDE DESİ SINIRI ARTMIŞ

Komisyon alsın güveni sağlayacaksa ama yok 😁
  2. DeveloperRedneck

Kaç gündür giriyorum ilk defa bugün önüme attı bilgilendirmeyi, yeni gördüm.
  3. DeveloperRedneck

Yani hem satıcı hem de alıcı adına büyük probemlerin yaşanabildiğini görsek de desi sınırı artmış.
  4. DeveloperRedneck

Yardım İncehesap Siparişim Geri Aşamaya Gitti!

1 konu sahibi ben değilim 2 mesele geç kargo değil, süreleri bol bol var yasal olarak, esas mesele durumun geriye doğru güncellenmesi
  5. DeveloperRedneck

Yardım İncehesap Siparişim Geri Aşamaya Gitti!

muhtemelen gemide zaten (!) incehesap dropshipping mi yapıyo acaba 1759856509 bugün niyeyse çok fazla troll var anlamadım
  6. DeveloperRedneck

❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 8 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Gece Siyahı 13.949TL

Hb ecnebilere satılana kadar çok iyiydi bence gittikçe düşüyo gözden
  7. DeveloperRedneck

❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 8 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Gece Siyahı 13.949TL

İptal edilecek, dijital açıktan yararlanılmaz, haksızlık cart curt - Honor 400 ile gönderildi.
  8. DeveloperRedneck

para karttan çekiliyosa thh'yle uğraşmam valla çekilmezse uğraşırım zaten birkaç ay sonra almayı planlıyodum en erken
  9. DeveloperRedneck

🔥İndirim 6-13 Ekim Ortak İndirim Konusu (Amazon, Hepsiburada, Pazarama)

Paylaşmadım bile o yüzden. Bir de kategorizasyonu bozmuşlar iyice. Hepsiburada Laptop Premium'a tıklıyorum mesela normalde o filtredeki ürünler çıkması gerekirken ilk 24 ürünün sadece 1 tanesi kampanyalı sanırım. Tamam indirim yapmıyonuz bari indirim yaptık dediğiniz ürünleri listeleyin aramakla...
  10. DeveloperRedneck

Arkadaşlar Hepsiburada ve Amazona göz attım, neredeyse hiçbir şey yok 1759735041 https://forum.donanimarsivi.com/konu/amazon-alisveris-festivali-6-13-ekim.1164349/ Bu arkadaşın @İsimbulamajim amazon konusunu inceleyebilirsiniz
  11. DeveloperRedneck

Hepsiburada sabah 10:00'da başlıyormuş sanırım, Amazon ve Pazarama'yı bilmiyorum ama 00:00 diye tahmin ediyorum. Yazmak bu kadar zor olmasa gerek...
  12. DeveloperRedneck

Onu bilmiyorum hocam 1759689714 O kadar indirim olacağını sanmıyorum
  13. DeveloperRedneck

Not: Prime/premium gibi abonelikler gerekebilir. Amazon Hepsiburada Pazarama Başka site/pazaryeri varsa bildiğiniz ekleyebilirim. Eğer gerçek indirim görürsek entry girebiliriz yarından itibaren.
Geri