Arama sonuçları: *

1. D

Amazon bizim mahalleyi tavaf etti gelmedi

Gelirler, sırayla geliyor o firma ki Türkiye'nin en iyi hizmet veren firmasıdır. Bak adamlar evde yoksan yarın geliriz diyorlar. AGT mi agp mi kurye vardı ne geliyordu? ne de zaman veriyordu hatta gelmedikleri halde geldik yoktunuz diyorlardı.
  2. D

Amazon bizim mahalleyi tavaf etti gelmedi

Hangi kargo firması?
  3. D

Arkadaşıma doğum günü hediyesi önerisi

Yani ne önermemi bekliyorsun bilmiyorum, git ekran kartı al istersen ya da pahalı bir saat. Hatır bilen birisi hediyenin parasal değerine bakıyorsa hatır kıymet bilen birisi değildir manası çıkıyor. Sen ne istiyorsun çözüm olarak? Şişme bebek al gibi şeyler söylememizi bekleme.
  4. D

Arkadaşıma doğum günü hediyesi önerisi

Güzel bir dolma kalem alabilirsin. Hatır kıymet biliyor ise asla atmaz ve hatırlar.
  5. D

🟢18 İLDE SADECE 'TÜRKİYE KART' KULLANILACAK!

Koca devlet kartı dağıtırken para alıyor. Küçücük banka ise bedava kart dağıtıyor. Bir banka devletten daha mı büyük bütçeye sahip? Fıkra değil, gerçekler bunlar... memur araçlarının bir bakım parası değil masraf ama halka kitleniyor masraf. Sende hizmet bekle bu anlayıştan!
  6. D

Yardım 2. El 23K'dan RTX 4070 TI Mantıklı Mı?

Hayırlı olsun inşallah, güzel günlerde kullan.
  7. D

Yardım 2. El 23K'dan RTX 4070 TI Mantıklı Mı?

Kusura bakmayın, gözümden kaçmış. Satıcı kullanmamış dediğine göre. O fiyat mantıklı sayılır. Yalan yok 5000 seriyi beklemek mantıklı ama sene başında fiyat şişme ihtimali de var. Onun için mantıksız diyemiyorum.
  8. D

En fazla 5k'ya rahat bir koltuk önerisi?

Xdrive toryum indirimde şuan sıcak fırsatlara bak.
Top Bottom