Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

Ps 5 digital 2 kollu alacağım

İthalatçı garantili diyor büyük sıkıntı Teknosa sitesine bakıyorum trendyol gibi farklı satıcılar var onada güvenemedim ithalatçı garantilidir diye. Galiba mediamarktan alacağım 1721756055...
  2. Dolar Bey

Ps 5 digital 2 kollu alacağım

bu aralar teknolojiye bakmıyorum çok haberdar değilim, ithalatçı garantili olmayan adam gibi türk firmasının 2 kol ile sattığı ps5 digital arıyorum şimdiden teşekkürler.
  3. Dolar Bey

Şok Market 111k Pc Rtx4090

Hediyeye bak o ne olummm sırf onun için alınır of of of
  4. Dolar Bey

Öneri Hepsiburada premium muazzam bir şeymiş

Hocam 9,90 vererek 75 tl değilde 25 tl üzerine kargo bedava oluyor. Kitap alanlar için güzel bir şey. İkisi başka oda iyidir.
  5. Dolar Bey

Öneri Hepsiburada premium muazzam bir şeymiş

9,90 liraya hepsiburadadan premium alıp 75 lira yerine 25 liranın üzerine kargoyu bedava yapabiliyorsunuz, mükemmel. Yaptığınız her harcamadan %3 hepsipapel kazanıyorsunuz, zamanla 15-20 liralara kadar farketmeden çıkıyor. 100 liraya bir şey alırsanız 3 lira hepsiburada hesabınıza yatıyor...
  6. Dolar Bey

18.5 Metre şerit led tavsiyesi

Arkadaşlar bu işlerden çok anlamam ve hangi satıcıya baktıysam ya yarım yamalak yorumlar,ya da dandik ürünler var. Bütçe önemli değilkaliteli olsun yeter. Kullanım Alanım:Odamın üst çevresine ve masamın önü. İsteklerim:İstedipim yerden kesebilirsem çok iyi olur diğer 1.5 metresini masamın ön...
  7. Dolar Bey

Getir, alıcağım ürün dışında para alıyor mu?

Minimum paket tutarı ve kurye ücreti dışında para almaz.
  8. Dolar Bey

Kargomu gönderen şirketi nasıl öğrenebilirim.

Kargoya verildikten sonra öğrenirsin.
  9. Dolar Bey

Yemeksepetindeki satıcı rezilliği

Bu yemeksepetinin suçu değil restoranın suçu. Not kısmına yazaydın keşke ama sonradan elin ile çıkartabiliyorsun hiç olmazsa.
  10. Dolar Bey

Ups kargo zile basmadan haber vs. vermeden gitti.

Olsa ederdim tabi ama kayıt vs. yok.
  11. Dolar Bey

@Samaeldrazi @animeizleyenbiri @Arex @PeykSoftware Ups sağolsun araç giderken arkalarından bağırarak koştum yine geri dönmediler zili çalmadan kaçtılar yine. Tek seçeneğim ups'di kargo olarak keşke almasaydım.
  12. Dolar Bey

Apartman dairesinde oturmuyorum burada zil çalarsa tuvalatte son ses müzik dinleyen biri bile rahatça duyabilir.
  13. Dolar Bey

Max 10 tl uğruna bir müşteri kaybettiler mesela belkide daha fazlasını kaybediyorlar. Yarın kapıda bekleyeceğim ama getirirlermi bilmiyorum.
  14. Dolar Bey

Arkadaşlar selam yaklaşık 1.5 hafta önce @animeizleyenbiri 'nin önerisiyle hawk fab V1 sandalyesi aldım tam 1 haftada geldi ama 1 vida eksikti. Mail attım bir sonraki gün sabah tam 9'da geri dönüş yaptılar ve dediler ki "Merhaba, Gerekli parçanın gönderimini sağlıyoruz. İyi günler," dediler...
  15. Dolar Bey

Babam pcyi sadece vatandan alırım diyor taktik verirmisiniz

Slayt hazırla babalar üzerinde işe yarıyor. Neden Vatandan bilgisayar alınmamalı diye başlık. Ne kadar kazık olduğu vs. Diğer yerlerden örneğin itopya dan ne kada alışveris olduğunu söyle sonra pc'ler hakkında ayrıntılı bilgi ver. Bu şekilde yap işe yarar ama uzun bir slayt olsun.
  16. Dolar Bey

Durduk yere kargom iptal oldu ?

29 Nisan'da sipariş verdim daha dün siparişiniz hazırlanıyor dedi.
  17. Dolar Bey

Durduk yere kargom iptal oldu ?

Trendyoldan kendime 1 tane koşe lambası aldım 1 tanede sream cüzdan kodu aldım dün siparişiniz hazırlanıyor demişti şimdide iptal edilmiş. Neden olabilir ? Not:Trendyoldan aldım.
  18. Dolar Bey

Yardım Kargom 3 gündğr sadece siparişiniz alındı diyor.

İptal et diyorum İptal edilecek ürün bulunamadı diyor.
  19. Dolar Bey

Yardım Kargom 3 gündğr sadece siparişiniz alındı diyor.

Trendyoldan 2 tane şey aldım birisi 18 liraya aldığım steam cüzdan kartı biriside lambader köşe lambası gibgi bir şey satıcının puanı iyi ama 29 Nisan'da sipariş ettiğim kargo 3 gündür ilk günkü gibi. Yasaklarla alakalı birşeymi yoksa sipariş ettiğim firmaylamı alakalı ?
Top Bottom