Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

(YARDIM) TEKNOSA FATURAMI VERMİYOR.!!!

Fatura veremezler ki senin ürünü iptal etmişler. Ederi 37 de değil 4050 laptobun bence. İndirimlerde daha iyisini bulursun bence 30k bandında eğer ihtiyacın varsa takip edersin.
  2. DonanımFikir

Yardım İadem kapidanmi alınacak?

Mng kargolarında mecburen şube teslimi var yani adresden direk aldıklarını görmedim. Bende hep öyle oldu. Kolay gelsin varsa iade seçeneklerinde onu seç adresten almışlardı benim iademi.
  3. DonanımFikir

Sahibinden den dolandırıldım

Tamam bu süreçler yıllar sonra çözülecek bir şey değil sakin ol. Paran geldiği gibi adama atacaksın mantıken eğer adres yakın değilse . Neticede bir sözleşme vb. yapmadıysanız adam da ne yapabilir sana dava açsa yine onun için uğraş.
  4. DonanımFikir

Yardım MNG KARGO SAÇMALIĞI "GÖNDERİNİZ MNG YE ULASMAMISTIR"

Birkaç gün daha bekle. Ama kargo esnasında da bir sorun olmuş olabilir. Normal koşulda birkaç gün sonra dağıtıma çıkarılması lazım.
  5. DonanımFikir

Neden emsallerine göre daha ucuz ?

Şahsen önermem bu cihazı almanı. İthalatçı garantili cihaz aldım garanti gerektiğinde başvurduk resmen eziyet çektirdiler. Bedava olmadıkça Türkiye Garantili Cihaz almanı öneririm.
  6. DonanımFikir

Nike'tan sipariş veremiyorum / ödeme yapamıyorum

Yani 1 ayda aynı kimlikle 5 hak var eğer ürün yurtdışından tedarik edilecekse. Ondan olacağını sanmıyorum.
  7. DonanımFikir

Nike'tan sipariş veremiyorum / ödeme yapamıyorum

https://www.nike.com/tr/help/a/pasaport-dogrulama Acaba bu yüzden olabilirmi? Kaç TL lik ayakkabı sipariş etmeyi düşünüyordun?
  8. DonanımFikir

İtopyadan alış veriş Yaptım yardımcı olurmusunuz

Ben de yıllar önce İtopya'dan sistem almıştım o zaman kargocu apartman önüne bildiğin bıraktı kutu hafif hasarlıydı ama sorun olmadı. Yani iyi paketliyor İtopya diyebilirim. 1712992468 Yine de kayıt alman iyi olur hasarlı ise bu sorun için bir kanıtın olur.
  9. DonanımFikir

İtopyadan alış veriş Yaptım yardımcı olurmusunuz

Kargolamalarına göre değişebilir ama muhtemelen birlikte gelir. 1712992296 Ayrı ayrı kargolansa bile benzer zamanlarda gelir. Sorun olmaz.
  10. DonanımFikir

Yardım N11 alişverişim için satıcı pttavmye yönlendirdi?

Arkadaşın parası çoksa PTTAWM'den de alabilir. Her iki yerden şansını deneyebilir Neticede en geç parasını iade etmek zorunda eğer göndermeyecekse . [PTT AWM Güvenilirdir. Aksi durumda yasal haklarını da kullanır.]
  11. DonanımFikir

Trendyol puanı nasıl nakite çevirebilirim

İhtiyacın olan ürünü almak daha iyi. Market ürünü alabilirsin . https://www.trendyol.com/sr?mid=179385 Başkası puanı veya satacağın ürünü almak istediğinde illaki iskonto isteyecektir. O yüzden, zaten miktar da aşırı fazla değil bence.
  12. DonanımFikir

amazondan alınan ürünün fiyatının düşmesi

Hediye kartı olarak tanımlanıyor...
  13. DonanımFikir

🔴 Abdullah Hacıgül'den zam açıklaması!

Tahminen Asgari ücrete Ýüzde 50-60 arası zam yaparlar.(Tahmin) Firmalar da haliyle zarar etmemek için zamlar da yapacaklar. Özellikle ev ihtiyaçlarınızı almaya bakın bu ay içinde.
  14. DonanımFikir

AMAZON ARABA SATIŞINA BAŞLIYOR !?

Geçen Hepsiburada yine araba sattı Kia. Amazon da Hundai araçları zamanı geldiğinde satabilir ama ülkemize gelene kadar..
  15. DonanımFikir

AGT Kargo Dümenden dağıtım

Bu konuda yalnız olmadığımı anladım. Gerçekten öyle teslim edemedik diyorlar arayan soran yok şakasız
  16. DonanımFikir

🔥İndirim Beyler n11 kupon ne zaman gelir

Yine de Tagı seçerken dikkatli olman iyidir en azından arkadaşların dediği gibi doğrudan bir indirim sunmuyorsun konunda , ana kategori olarak yine uygun olanını seçmişsin. Bundan sonra herkes bu konuda da dikkat etmeli Kuponlar bu arada geliyor takip etmek lazım hatta sık olarak gelen kuponlar...
  17. DonanımFikir

🔥İndirim 3'lü Unisex Patik Çorap 29₺🔥Kargo Bedava

Normal fiyat da güzel lakin kuponu olanlar için çok daha uygun. Adet 5tl ye geliyor.
  18. DonanımFikir

Gençlere vergisiz telefon yasası hakkında!

İnşallah, lakin yeterki getirsinler diyorum 10000TL altı telefonlara diye kural vb. de getirilebilir.. Bana da şahsen iyi telefon lazım o yüzden ben de bekliyorum.
  19. DonanımFikir

Gençlere vergisiz telefon yasası hakkında!

Bence sadece birkaç marka ile sınırlı tutarlar. Reeder, General Mobile , Vestel markalarından olur bence - Tahmin Yeterki gerçekten yapsınlar diyorum artık, uzun süre de devam eder inşallah bu olay [En iyisi verginin komplen azaltılması.]
  20. DonanımFikir

Gençer Gaming Hatalı Kargo Takip Numarası

Bu tarz sorunları başka forumdaki kullanıcılar da yaşamıştı, yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Top Bottom