Arama sonuçları: *

1. Efe Alper

Apple Watch SE 2 Alınır mı?

Sizce alınır mı? Bilgisayarım ve telefonum apple o yüzden Apple Watch düşünüyorum ama bu fiyata biraz pahalı geliyor. Bu saat fiyatını aşmayacak şekilde başka önerilerinizde var mı?
  2. Efe Alper

valohesabin.tr alışveriş yapılır mı?

Bence bot basılmış dolandırıcı bir hesaba benziyor.
  3. Efe Alper

AYIPTIR Sarı siteye düşen sistem 14k?

Ayıp olan bişey yok isteyen istediğini yapar. Hala satışta diye niye koyamıyor onu anlamadım?
  4. Efe Alper

🔥İndirim Bu Fİyat Gerçek mi?

Alıyom ben bakalım olcak
  5. Efe Alper

🔥İndirim Bu Fİyat Gerçek mi?

80x1000 ebat nasıl olucak? Çok büyük değil mi?
  6. Efe Alper

20K TL Televizyon Önerisi

Bir de böyle bir model var. Vatandaki arkadaş bunu önerdi. https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-tcl-65c725-65-164-ekran-uydu-alicili-android-smart-4k-ultra-hd-qled-tv-fiyati,1465818746.html
  7. Efe Alper

Bütçeyi arttırdım. Bu bütçede şöyle bir model var. https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-samsung-qe65q60bauxtk-4k-uhd-smart-qledtv-fiyati,1901174327.html?gclid=CjwKCAjwzNOaBhAcEiwAD7Tb6AqR40bczKfe7AOZYdAlxSZSyYGPXy7RpKp-XuEM8NuTwg-y4K29dBoCPPcQAvD_BwE
  8. Efe Alper

55' veya daha büyük ekranlı akıllı televizyon arıyorum. Marka LG ve Samsung tercihimdir. Teşekkürler şimdiden 1666471061 https://www.hepsiburada.com/lg-65uq75006lf-65-165-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBCV00002O7G9J Ben bunu düşündüm sizce nasıl?
  9. Efe Alper

7000tl'ye Robot Süpürge Önerisi

Bütçe 7000TL . Bu bütçede sorun çıkartmayacak robot süpürge önerir misiniz? Teşekkürler şimdiden. Gerekirse bütçe biraz yükseltilebilir.
  10. Efe Alper

🔥İndirim Hepsi̇burada Gami̇ng İndi̇ri̇mleri̇ Var Koş Koş !!

Xbox series s için akakçeden baktığımda 6200TL civarına bulunabiliyor. Bunun farkı nedir acaba?
  11. Efe Alper

UPS Fiyatları Yılbaşında Düşer Mi?

Asla düşmez. Dolar sürekli artıyor. Düşme ihtimali var mı sizce?
  12. Efe Alper

İKİ ADET KEVIN DURANT 14 ARASINDA KALDIM!

Kırmızı olanı seçerdim. Diğerinin renk uyumu yok gibi geldi.
  13. Efe Alper

Trendyol kampanya paraları ne zaman gelir?

18 EKİM 18.00
  14. Efe Alper

Param Güvende İle Ekran Kartı Satılır Mı?

Zaten param güvende de para kesiyor. 250TL için kargoyla uğrşamaya gerek yok 5250 den sat. Ama bir tık ucuz oluyor. Yapcak bir şey yok.
  15. Efe Alper

İncehesap güvenilir mi?

Neden? İptali yapın bir sorun çıkmaz çıkarsa yarın müşteri hizmetleriyle konuşun. Belki birkaç gün sürebilir.
  16. Efe Alper

İncehesap güvenilir mi?

Arkadaş bilmiyor olabilir. Sadece güvenilir demeniz yeterli neden bu kadar uzatıyosunuz?
  17. Efe Alper

Xiaomi Mi TV Stick Alınır mı?

Biz kullanıyoruz herhangi bir sıkıntı yok ve gayet kullanışlı ve boyutuna göre hızlı çalışıyor.
  18. Efe Alper

Hepsiburada kargom ne zaman gelir ?

Çarşamba gelir gibi.
  19. Efe Alper

Yardım Kargom ne zaman gelir?

Bayramda kargo şirketleri çalışmıyor diye biliyorum.
Top Bottom