Arama sonuçları: *

1. Emirkanyvs

Sistemleri Nasıl Alıyorsunuz?

Ben ilk sistemi mi İtopya'dan taksitle, 2. sistemi mi gene İtopya'dan nakitle almıştım. Taksitle almak tabi ki en mantıklısı tabi kii vade farkı yoksa.
  2. Emirkanyvs

18 bin tl bütçe ile sistem önerisi yapabilir misiniz?

Yani tatmin etmeyebilir. 7600x'in incelemelerini bulamadım.
  3. Emirkanyvs

7600'lü komple sıfır apu sistem dizsen idare etmez mi başlangıçta.
  4. Emirkanyvs

Valla kargo şirketlerin de çalışmıştım da geçmişte kaldı hocam. Muhtemelen gene bi 200-300 TL'si vardır diye tahmin ediyorum.
  5. Emirkanyvs

Sizin önerinize saygım sonsuz. Benim önerim de bana göre mantıklı geliyor ama dediğiniz gibi param güven de işin içine girince kargo parasıyla bütçeyi fazlasıyla aşıyor. 1733949045 Ekran kartı, işlemciye göre çok düşük kalırsa gene darboğaz olur sistem de.
  6. Emirkanyvs

Hocam benim için kesinlikle ddr5 olan sistem mantıklı yani. Neden ddr5 ileriye dönük bir sistem varken ddr4 alınsın ki. Arkadaşla polemiğe girmek istemedim. Ayrıca Rx 6600 ile de darboğaz yapacağını da hiç sanmıyorum.
  7. Emirkanyvs

Yani en iyisi bu olduğunu düşünüyor iseniz, arkadaşımız da böyke düşünüyorsa alabilir tabi ki :).
  8. Emirkanyvs

Şükür biliyorum darboğaz nedir ne değildir. Kargo ücreti konusun da haklısınız. Buyrun madem beğenmediniz siz arkadaşımıza 18.000 TL'lik bir sistem önerin.
  9. Emirkanyvs

Ekran kartı; https://shbd.io/s/Ulq7Bgmo İşlemci; https://shbd.io/s/egkJN77h Anakart; https://shbd.io/s/zh6mi14j Ssd...
  10. Emirkanyvs

2. elden güzel bir sistem çıkartabiliriz. Biraz araştırayım dönüş yapacağım.
  11. Emirkanyvs

Bu Kasım İndirimleri Sizce Nasıl

Eveet, o monitör de güzele benziyor ve fiyatı da iyi seçim senin 😇.
  12. Emirkanyvs

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-ultragear-24gs65f-b-23-8-1-ms-full-hd-pivot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,772444468.html
  13. Emirkanyvs

Bu monitörün fiyatı kasımdan önce 5.500 TL civarlarındaydı, ben 4.900 TL'ye aldım. Kasım'da ise bu fiyat tam 4.000 TL'ye kadar düştü şuanda da fiyato bu 😊.
  14. Emirkanyvs

Bütçe ile ilgili birazda, bütçeniz yüksekse malesef yüksek bütçelerde bilgim yok 😄. Bir de geçen sene ki Kasım indirimlerini hiç bilmiyorum. O yüzden bana öyle gelmiş olabilir.
  15. Emirkanyvs

Monitör olarak düşük bütçe de (3000-4000) arasında gayet güzel indirimler oldu. Fakat kasa ve sıvı soğutma olarak bir şey diyemeyeceğim. İndirimleri de genel de forumdan yada Akakçe'den takip ediyorum.
  16. Emirkanyvs

Benim gözlemlendiğim kadarıyla gayet yeterli indirimler oldu. Siz tam olarak neyin fiyatını düşmesini bekliyordunuz mesela ? Belki de kaçırmışsınızdır.
  17. Emirkanyvs

Kargomu baskasının kapısına bırakmıslar?

Kendim bi ara kargocuydum, aynı eşşekliği bende yaptım. Acele dağıtıyordum müşteri kapıyı ve telefonu açmayınca her zaman ki gibi kapıya bıraktım ve çıkmıştım. Sonra 2 3 gün sonra şubeyi arayıp numaramı almış. Konuştuk ben ürününü kendi eşşekliğim yüzünden karşıladım. Sizin başınıza gelen de...
  18. Emirkanyvs

Amazon prime ile alakalı yardım lütfen.

Hayır çıkmaz. Bir kez üye olunca 1 ay devam ediyor her koşulda.
  19. Emirkanyvs

İtopya Kargoya verilmemesi normal mi ?

Hayırlı olsun bakalım aynı anda gelir mi bilemiyom.
  20. Emirkanyvs

İtopya Kargoya verilmemesi normal mi ?

Gelir gelir sıkıntı yaşamazsın gayet güzel bi firma bu arada mouse çok hoş bi mousemuş.
Top Bottom