Arama sonuçları: *

1. Emre Zengin

Yardım Samsung alışveriş kredisi nedir ???

Hepsiburada için konuşacak olursam en düşük vade farkıyla Kuveyt Türk veriyor. Onda da 1500 TL oynuyor. Mediamarktta Garanti varmış. Onunkini göremedim ama büyük ihtimalle o da yüksektir. En mantıklısı Kuveyt Türk duruyor. Teknosadaki oranları da göremedim. Vatanda da en uygun 31.000 TL'ye...
  2. Emre Zengin

Düz kredi kartına taksit yok. Yanlış hatırlamıyorsam alışveriş kredisi için onayda çıkması gerekiyor. Onlar da 3 taksit olup fiyat farkı koyuyorlar.
  3. Emre Zengin

Alışveriş kredisi var. Taksit yok.
  4. Emre Zengin

Telefonlarda taksit yok.
  5. Emre Zengin

Tebilion dan sipariş verdim ne zaman gelir

Eğer montajlı aldıysan ondan dolayı uzun sürüyordur.
  6. Emre Zengin

Yardım 3 Yıl Boyunca Amazon Prime'ı Bedava Kullanmak

Başka kart kayıtlı değil di mi? Eğer kayıtlıysa ücreti oradan alıyor.
  7. Emre Zengin

Vodafone tarifem bitiyor, hangi firma iyidir?

En uygunu sanırım bu yaş kurtarıyorsa. https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/gnc-favorim-5-gb Ben bu fiyata NetGSM de 20 GB internet alıyorum. İstersen ona da bakabilirsin ama onun paketleri taahhütlü değil.
  8. Emre Zengin

Vodafone tarifem bitiyor, hangi firma iyidir?

Turkcell dışında başka firmaya bakma derim. Bulunduğun yerde Türk Telekom sorun yaratmıyorsa onu da kullanabilirsin.
  9. Emre Zengin

Öğrenci Vergi İndirimi Gerçekten Veriliyor mu?

Yatar ama ne zaman yatar orası kesin değil. 1710952271 İlk ödeme bu ay oldu diye biliyorum çünkü.
  10. Emre Zengin

Öğrenci Vergi İndirimi Gerçekten Veriliyor mu?

Benim arkadaş aralığın sonunda aldı. Para iadesi yapılmış bu ay.
  11. Emre Zengin

🔥İndirim Amazon.com.tr 200'e 80 Promosyon

https://forum.donanimarsivi.com/konu/amazon-200tl-alisverise-80tl-indirim.891930/
  12. Emre Zengin

Yemek indirim kuponu varmı ?

Trendyol Yemek'te 35 TL'lik indirim var. Bir de bugün Getir de arkadaşın yukarıya yazdığı kod vardı.
  13. Emre Zengin

Kredi Kartından Naysa veya Paparaya Para Atıp Taksitlendirme Olurmu?

Paparadan Naysa para atacaksan olur. Kredi kartı ile atacaksan onda da olmaması gerek. Banka kartı şart sanırım.
  14. Emre Zengin

Kredi Kartından Naysa veya Paparaya Para Atıp Taksitlendirme Olurmu?

Kredi kartı ile para atılmıyor.
  15. Emre Zengin

6 aylık ücretsiz amazon prime almayı unutmayın

Bilmiyorum hocam. Telefondan oluyor. Tablette de olmuyor sanırım. 1702401635 Samsung kullananlar alıyor zaten hocam.
  16. Emre Zengin

Samsung Members'a gir. Girdikten sonra sayfayı aşağıya kaydır. Avantajlar sekmesini göreceksin. Orada Samsung / Amazon Prime diye mavi temalı siyah yazı göreceksin.
  17. Emre Zengin

Bu linkten hesabına gir. Oradan da kuponu yazıp aktifleştir...
  18. Emre Zengin

Yardım Amazon da kodla birlikte 2 usb 106 TL ye geliyor alınır mı

O ilk fotoğrafta üstteki belleğin yazma hızları epey kötü. Yanlış hatırlamıyorsam diğer bellek için de yazma hızının kötü olduğunu söylemişlerdi. Durmadan dosya yükleyip silen birisiysen Sandisk daha iyi olur. Ha içine dosyaları, klasörleri atarım sonra kenara koyup bir daha da bir şey yapmam...
  19. Emre Zengin

https://forum.donanimarsivi.com/konu/sandisk-kingston-ve-kioxia-flash-belleklerini-inceleme.638571/ Bu konuyu açmıştım önceden. Ortalama 18-19 MB/s civarıydı test yaptığım zamanlar ondan sonra bir daha baktım mı hatırlamıyorum. Bu arada konuyu açalı tam 1 sene olmuş.
  20. Emre Zengin

Ona vereceğin 100 TL'ye değer depolama boyutu çok önemli değilse.
Top Bottom