Arama sonuçları: *

1. E

Dermoailem.com Güvenilir Mi?

Ben daily olanını uzun bir süre kullandım çok faydalı oldu . Enerjim de iyiydi ayrıca ağzımda zaman zaman aftlar çıkıyordu kullandığım süre boyunca hiç çıkmadı ,bağışıklığa faydalı olduğunu söyleyebilirim
  2. E

Bu dambıl seti alınır mı? ve dahası.

Bir de sehpa ekleyebilirsen birçok bölgeni çalıştırabilirsin dambıllarla sonra ihtiyaç duyarsan bar da ekleyebilirsin . Ve hayır ağırlık çalışmak ile boy uzaması arasında hiçbir ilişki yok . Genetik ve beslenmeyle ilgili boy uzaması ama en büyük etken genetiktir.
  3. E

🔴 MARKET POŞETLERİNE ZAM GELİYOR! 🔥

Bu poşetler önceden bedava veriliyordu .şimdi maliyet arttı diye zam yapacağız diyorlar . Gerçekten bu ülkede sıradan bir vatandaş olmak çok zorlaştı.
  4. E

Parfüm ve Deodorant önerir misiniz??

Deodorant olarak marka önereceğim , Old Spice. Cidden kaliteli bir deo ,kokuları çok iyi ve kalıcı .
  5. E

Mediamarkt sitesi güvenilir mi?

Güvenilir.
  6. E

🟠 SİGARAYA ZAM GELİYOR! 🚬

Gayet mantıklı bir fikir.
  7. E

Öncelikle bana kalırsa sigara tamamen yasaklanmalı ya da toplum içinde içilebilir alanlar daha da kısıtlanmalı . Sağlık sistemi başta olmak üzere bin çeşit zararı var ülkeye ama gelen zamların sigarayı bıraktırdığını düşünmüyorum . İnsanlar başka alternatiflerle bu bağımlılıklarını gideriyorlar...
  8. E

Lafım ciddi yazanlara kardeşim çünkü böyle yorum yapan bir hayli insan var .
  9. E

12 yıl oldu sigarayı bıraktım ama birgün bile sigaraya gelen zamdan sonra " içmesinler kardeşim " demedim . Sürekli bilgisayar donanımlarına ve oyunlara da zam geliyor o zaman oynamayın kardeşim hem gözünüze ,hem de vaktinize yazık mı diyelim . Sorun insanların sigara içiyor oluşu değil her...
  10. E

ubisoft alınan oyun gözükmüyor

Benim de aldığım bazı oyunlar Ubisoft sitesinde görünmüyordu ama masaüstü uygulamadan girince hepsi göründü .Belki benzer bir sorun olabilir diye düşündüm ,oyunları kredi kartıyla almıştım.
  11. E

ubisoft alınan oyun gözükmüyor

Masaüstü uygulamadan kontrol ettiniz mi kütüphaneyi ?
  12. E

Yardım MSI shout out kampanyası nasıl işliyor?

Ben Amazon'dan anakart aldım . MSI'ın sitesine ürünü kaydettim ,daha sonra da yorumumun linkini gönderdim 1 gün sonra 22 dolarlık kod verdiler
Top Bottom