Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Monster Sİtesinden Laptop Aldım 4+4 taksit gözükmüyor sadece 4 taksit gözüküyor

Hocam çok bilmiyorum ama bankanızla görüşmeyi deneyebilirsiniz belki yardımcı olabilirler
  2. E

Hepsiburadadan aldığım adidas superstar çakma mı

zaten bu ayakkabılar çin vietnamda üretiliyor bütün ürünler çinde üretiliyor yani merak etmeyin nike ve adidas ürünlerinde gerçek kaliteli deri kullanmak yerine deri gibi yapılmış plastik kullandığı için çok normaldir nike air force ve jordan 1 lerde falanda o buruşma olur merak etmeyin ürününüz...
  3. E

Orjinal gibi gözüküyor sen neden replika olduğunu düşünüyorsun? 1668518657 Aynı zamanda ürünün tabanının kaliteside belli eder eğer apartmanda markette yürürken garip garip sesler çıkartıyor ve zemin yağlıymış gibi kayıyorsa o zaman kalitesiz bi replikadır ama ben orjinal olduğunu düşünüyorum...
  4. E

kutunun detaylı fotoğrafını atarsan daha iyi olur birde kokuya bak koku çok önemlidir replika ayakkabılarda
  5. E

bu tarz ürünlerin replika olup olmadığını anlamanın 2 tane basit yolu var ilk olarak kutunun resmini yollayabilir misiniz? Ve ayakkabının içini koklayın eğer çok fazla pilastik tarzı kokuyorsa replikadır.
Top Bottom