Arama sonuçları: *

1. Erdem Arslan

Çözüldü✓ E-Ticaret ek vergi oranı %1 oldu (%1 stopaj)

Canın sağolun kral. Değiştiremeyeceğin şeyleri takma kafana.
  2. Erdem Arslan

Çözüldü✓ E-Ticaret ek vergi oranı %1 oldu (%1 stopaj)

%15/25 stopaj vergisi demek e-ticaretin özellikle ufak firmalar için bitmesi demekti. Böyle bir vergisinin gelmesi imkansızdı. Her yıl sonu astronomik vergiler konuşuluyor. Gelen vergi %1-5. Alıştık artık.
  3. Erdem Arslan

Bilgisayar parça fiyatları ve bilgisayar fiyatları neden böyle?

Ekonomik sıkıntılar var güzelim. Maaş zamları ürün fiyatlarına yansıyor. Asgari ücretin PC alım gücü artmış bile olabilir. Fiyatlar normal yani.
  4. Erdem Arslan

📢TEBİLON MAĞAZAYA ÖZEL FIRSATLAR📢

4070 Super sistem iyiymiş. Sanırım piyasanın en ucuzu şuanda. YouTube sistem çıksa ancak bu kadar çıkar. Zaten bu kartlarla çok sistem gelmiyor. Biraz performanslı orta düzey sistem arayan varsa kaçırmasın. Keşke mağaza özel değil online herkes alabilseydi.
  5. Erdem Arslan

🍞 2024 RAMAZAN PİDESİ FİYATI VE GRAMI BELLİ OLDU!

Bunun büyük, biraz dolgun, yumurtalı olanları efsane oluyor ama arkadaşların da dediği gibi çabuk kuruyor. İftara yakın alıp sıcak sıcak gömeceksin yemekle birlikte. 15 liralık olan alınmaz. Çok ince, kağıt gibi oluyor.
  6. Erdem Arslan

🔴 Kötü Haber: RAM ve Ekran Kartı Fiyatları Yükseliyor! 🔥

Kim yatırım yapmak için PC alıyor ki? Ayrıca PC bileşenleri kur bazında çok büyük değer de kaybetmiyor çünkü her seri önceki seriden F/p anlamında daha kötü oluyor. Ekran kartı işlemci fiyatları artıyor ama performans fiyat artışına paralel olmuyor.
  7. Erdem Arslan

🔥İndirim 4070 SUPER KAZIK İNDİRİM

Aga bu fiyatlar ne 😆. Yurtdışına bilet alır gider oradan alır gelirim. Ufak bir farka bşr de yurtdışı tatili yaparım.
  8. Erdem Arslan

Dolap dağıtımda olan kargomu iptal edilebilir mi?

Ne konuşuldu okuyamadım ama kargo firmasıyla görüşüp belki iptal edilebilir. Yine de adam iade etmeden ürünü nasıl geri alabilirsin bilmiyorum. Dediği gibi takas için bir güvence sağlamıyor dolap o nedenle size yardımcı olmazlar diye düşünüyorum. Mahkeme olayını da bilemiyorum. Geçmiş olsun.
  9. Erdem Arslan

Evga FTW3 Ultra RTX 3090 2.elde ne eder

20'ya ihtiyacın varsa ufak bir faiz karşılığında işini görürüz bro. Şaka bir yana. O kartı satma.
  10. Erdem Arslan

Evga FTW3 Ultra RTX 3090 2.elde ne eder

Satıcıysan 22 yaz 20'den aşağı bırakma. Alıcı bulunur. Yeni ekran kartları dlss fsr ayağına balon çıkınca eskiler kıymete bindi. Evga'nın bir de fan kulübü var. Satacaksan ben satmamanı tavsiye ederim. Bunu satıp 4080 almayacaksan dursun bence.
  11. Erdem Arslan

🔴 Hayırlı Olsun Sahibinden En Düşük " SPGHB " 75 TL 🔴

Adamlar hem alıcının dolandırılmasının önüne geçiyor hem kargo ücreti istemiyor hem de satıcıdan komisyon almıyor. Her hizmetin bir bedeli var. Arkadaşların da dediği gibi siz ibana atsanız ödeyeceğiniz kargo ücretiyle param güvende fiyatına yaklaşıyor zaten.
  12. Erdem Arslan

Dayı kıyafeti bulamadım

Belirli günlerde şehrin bazı caddelerinde pazar kuruluyor. Hem meyve sebze hem de tekstil ürünü satışı için. Sanırım bu kıyafetleri ordan alıyorlar.
  13. Erdem Arslan

🟠 3 harfliler etiket değiştirmeye başlamış bile?

Türkiye'de satılan gıda maddelerinde genel olarak problemler mevcut zaten. Yapacak bir şey yok. Yumurta diğer ürünlerine göre yine iyi kalıyor.
  14. Erdem Arslan

Protein kaynağı olarak bakıldığında f/p oranı sürekli düşüyor. Amino asit ve yağ profili iyi olduğu için kahvaltıda da tavuk yemek istemediğim için mecbur bunu yiyoruz.
  15. Erdem Arslan

Bu zamlar cüzi miktarlar olduğu için insanlar indirim kovaladığı için toplum market market gezip en ucuzunu aldığı için sorun değilmiş gibi duruyor ama her hafta marketten 30lu yumurta alan bodyciler yasta.
  16. Erdem Arslan

connectgame dareu 4k

Başkan bir inceleme at da ortalık şenlensin. Grip Tape'ler çok şekilmiş. 4k olmayanında da var mı?
  17. Erdem Arslan

Hangi Air Force 1 daha iyi gözüküyor?

Bu değilmiş dostum. https://www.barcin.com/nike-air-force-1-07-lv8-40th-anniversary-erkek-spor-ayakkabi-beyaz-siyah-altin-dore-3/?integration_color_hash=Beyaz-Siyah-Alt%C4%B1n+%2F+Dore . Bu linteki ürün aradığım. Sanırım satışı bitmiş. Düz modelin üzerine sarı detayları var sadece çok da önemli...
  18. Erdem Arslan

Hangi Air Force 1 daha iyi gözüküyor?

Alttakinin tasarımı daha güzel ama yeşil rengi her şeye gitmeyebilir. Üstteki full beyazdansa ben nike logosu siyah olan modelini daha güzel buluyorum. En kullanışlı olanı o bence. Bir de biraz konu dışı olacak ama bu ayakkabıların bir ara altın detaylı olanı. 30. yıl özel vs. bir modeli vardı...
  19. Erdem Arslan

İphone 13den İphone 15 PROya geçilir mi?

Sana bağlı. Günlük işler için fark yaratacağını sanmıyorum. Fotoyu 1 tık iyi çeker. 13 2. el güzel bir fiyata okutup alabilirsiniz. Garantisi de olmuş olur.
  20. Erdem Arslan

trendyol iade olayı nasıl oluyur

Kasayı beğenmiyorsan sipariş verme bence. İade konusunda sıkıntı yaşamazsın muhtemelen ama kasanın kargoda kırılma ihtimali var. Adamları zarara sokabilirsin veya kasa iadede kırılırsa sıkıntı çıkabilir.
Top Bottom