Arama sonuçları: *

1. Erenaek

Hepsiburada Şimdi al Şubat'ta öde kampanyası nasıl işliyor ?

Hayır kesinlikle ekstra bir ücret ödemiyorsunuz.
  2. Erenaek

Hepsiburada Şimdi al Şubat'ta öde kampanyası nasıl işliyor ?

Geçen sene yapmıştım 2 ürüne. Kredi kartınızdan işlem yapılıyor ama ekstreyi şubatta başlatıyorlar, örnek veriyorum 3 taksitle şubatta öde dediniz şubat mart Nisan da taksitler görünüyor. Hatta Akbank’ta martta başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Yani işiniz tamamen bankayla, iade etseniz de...
  3. Erenaek

Hepsiburada Şimdi Al Şubatta Öde

Öyle bir ihtimal yok çünkü bu kampanyayı banka yapıyor. Yani Hepsiburada ile işiniz yok ödemeyi bankaya yapıyorsunuz. 1667567699 Bu kampanyayı Hepsiburada nın şimdi al sonra öde ile karıştırmayın. Çünkü onda sana Hepsiburada bir bakiye açıyor bunda ise tamamen bankayla anlaşmalı.
  4. Erenaek

Aynı fiyattan aldım hatta üstüne 6 taksit yaptırdım kardeşim. İlk. Kart hareketlerine de düşüyor ertesi gün ilk ödemem şubat ayında.
  5. Erenaek

Şubatta ödeme kampanyasını kullandım. Olumsuz bir durum olursa güncelleme yaparım.
  6. Erenaek

Benim merak ettiğim kullanan var mı daha önce. Benim işime geliyor şubatta taksitlerinim azalıyor çünkü.
  7. Erenaek

Arkadaşlar şimdi al şubatta ödesi kampanyasını kullanan var mı ? Yani her şey söyledikleri gibiyse kullanmayı düşünüyorum.
  8. Erenaek

Gaming.Gen güvenilir mi?

1 ay önce falan pch gg6 aldım gaminggenden sorunsuz ulaştı hem de 1100 km öteye çok da memnunum sistemden.
  9. Erenaek

Yardım Yenilenmiş Telefon Aldım!

Geldiği gibi iade edin bence. 2. El telefon tanıdık dışında kimseden alınmaz. Tamamen şans ve az para vermemişsiniz. O garanti dediği kendiler güya garanti veriyorlar ama güvenilmez, baş ağrıtır.
  10. Erenaek

Yardım PC Kolik sorunlu monitörü tekrar gönderiyor ne yapmalıyım ?

THH ye başvurun biraz geç de olsa sonuç çıkacaktır fakat değişim yapma zorunlulukları yok para iadesi yaparlar.
  11. Erenaek

Yardım Bilgisayarımı kaç TL ye satmalıyım ?

6.5 dan 1 kuruş fazla etmez. 2. El bu sıfır gibi düşünmeyi bırakın artık. 8k verecek adam 500 lira koyar gider sıfır alır niye bunu alsın ?
  12. Erenaek

Gaming Gecesi 1 TL kulaklık

Kardeşim o zaman sıcak fırsat diye oraya attım düzeltme yapılmış.
  13. Erenaek

Gaming Gecesi 1 TL kulaklık

Beyler malumunuz cuma günü magnus kulaklığı 1 tl vermişlerdi. Ben de ödeme sayfasına kadar gelip onaylamıştım. Sonra siparişlerime girdiğimde işlem yarıda kaldı başarısız sipariş yazıyordu. Bugün kredi kartı hesap dökümüne baktım 15.90 incehesap kesmiş hemen mail attım işte para kesilmiş ama...
Geri