Arama sonuçları: *

1. Erencebir

İtem Satış Sitesi Güvenilir midir ?

bu hit neymis la
  2. Erencebir

2 yavru kedime süt tozu alacağım hangi markanın hangi ürününü tercih etmeliyim

hocam doğrudur ancak çok pahalı şu an o kadar para veremem 1620051965 ne almamı tavsiye edersiniz onun yerine link olarak atarsanız daha iyi olur benim için de 1620052499 @Emre Avara...
  3. Erencebir

hocam hangisini almamı tavsiye edersiniz bir bilgim yok
  4. Erencebir

öksüz 2 tane daha gözleri açılmayan yavru kedim var hangi kedi süt tozunu tozunu almalıyım
  5. Erencebir

MD2 Satılık İlan hakkında ne düşünüyorsunuz?

ben bekliyodum şahsen
  6. Erencebir

2.İstanbul bilişim vakasi olacak firma İtopya

ben engelliyorum arkadaşı hala istanbul bilişim falan diyor size kolay gelsin cahile laf anlatmaktan zor bişey yok
  7. Erencebir

@LordHasan ve @OdinSonThoR zaten benim yerime konuşmuş daha bişey demeye gerek yok bence
  8. Erencebir

bu kadar hater olmayın nolursunuz bi de diyorsunuz ki şikayetvar a girin şikayet varda zaten bir sürü site hakkında şikayetler var diğer arkadaşın da dediği gibi hepsiburadanın da şikayetleri patlamış durumda sırf telefonlarınıza bakmadılar diye yapmayın böyle yeni yer açtılar hem de sitelerinde...
  9. Erencebir

Bu bilgisayarı kaç paraya satabilirim?

8500e koy bence 1tb ssd ve +8gb ram taktırdığın için koyulur bu fiyata zaten 2. el piyasaı kazık 1604145167 ama ne kadar kullandın o da var eğer yeniyse koyabilirsin dediğim fiyata
  10. Erencebir

Bim de lol epin var mıdır

A101 de var diye biliyorum migros ta da vardı
Top Bottom