Arama sonuçları: *

1. ErnGnc

🔥İndirim Bime Gelecek Olan Toplama Sistemler

Ve aynı fiyatlara 1660S'li sistemlerin olması daha da alınası kılıyor 5800₺'lik sistemi
  2. ErnGnc

Çözüldü✓ Sahibinden GeT ile ilgili aklımda takılanlar

bence bir dene olmazsa sen uydurursun bir yöntem (biraz yasa dışı ama annenin babanın tc si ile yap ailenin izni varsa yap bence yoksa hiç girişme)
  3. ErnGnc

BİLGİSAYAR KOLTUĞU ÖNERİSİ

bütçene bağlı bence 800₺ ye filan çıkamıyorsan ofis koltuğu al bence 300-700₺ arası olan çoğu ofis koltuğu benzer fiyattaki oyuncu koltuklarına göre daha çok fonksiyon destekliyor daha rahat sayılabilir ve bence daha kaliteli bence oyuncu koltuğu vs ofis koltuğu karşılaşmasındansa x marka model...
  4. ErnGnc

Türkiye deki 2.el algısı.

ben zamanında iyi ki pc bileşenlerine tam hakim olmayan bir tanıdığımdan indirimle imzadaki pc yi almışım (imzadaki sistem sayılır ekipmanlar yok işlemci core2 duo e4500 sadece 1 tane 500gb hdd var 500e satıyordu 300 e aldım bana i5 3. nesil ve gt730 olarak satacaktı gelince anladım ekran...
  5. ErnGnc

Türkiye deki 2.el algısı.

tanıdıktan alırsan yada karşındakini ikna edebilirsen aslında çok uyguna iyi bir alışveriş yapabilirsin ama çoğu kişi en üstteki profilde maalesef
  6. ErnGnc

3 büyük firmadan yaptığım alışveriş ve deneyimlerim

Bence güzel rehber olmuş incehesap 2 tane kargo firmasıyla çalışıyor aras ve yurtiçi kargo incehesaptan 2 kez ürün aldım yurtiçi kargo kırklarelide oturmama rağmen ürün kargoya verikdikten 20 saat sonra şubedeydi ve ben jd 710 almıştım ve alan çoğu kişi kargoda plastik şeffaf kısmı çatladı diye...
  7. ErnGnc

DA'nın yeni çıkardığı sistemi İtopya'nın mağazasından alabilir miyim?

stoğu bitti diye gözüküyor mağazadan alırsan bazı parçalar diğer modellerden verimek zorunda kalbilirler ve bu büyük ihtimalle fiyat artışına sebep olabilir
  8. ErnGnc

Gerçek mi?

benzerini incehesapta yaşamıştım faturada yurtiçi kargo ile gelicek diye geçiyordu ama kargo arasla geldi bence kargo sağlam ve aynı ücretle yada ücretsiz gelecekse sorun olmaz bence(klasik trakyalı h harfini kullanmıyor:))(çorluda oturuyordun dimi)
  9. ErnGnc

Öneri İnceHesap Kargo Deneyimi

oturduğunuz bölgeye ve o bölgedeki kargo firmasına göre değişir mesela 23 saat 55dk da James Donkey 710 kulaklığımı yurtiçi kargo ile istanbuldan kırklareliye getirdiler ama bu yakında aras kargo ile gamepower calypso sipariş ettim 170km lik mesafeyi sözde 17 saattir geziyor kargoyu genellikle...
  10. ErnGnc

Yardım Fx6300'lü bilgisayar alınır mı??

o zaman oyun oynatabilir ama ekran kartının kötü olduğunu yada başka şeyleri bahane ederek fiyatı düşürmeye çalışın(psu rx 570 için yetersiz ve markası o kadar da kaliteli değil)
  11. ErnGnc

Yardım Fx6300'lü bilgisayar alınır mı??

bence satın almayın işlemci idare edebilir ama içindeki ekran kartı ile anca 8 9 yıl öncesinin oyunlarını oynayabilirsiniz(2d basit oyunlar ve indie oyunlar hariç) bence paranızı biriktirip daha iyi bir sistem satın alın yada parça tavsiyesi isteyin
  12. ErnGnc

Aras kargo

sistemleri kötü ama bazen insanın şansına mı başka bir durumdan oluşan bir fırsat mı bilmiyorum ama bazen çok kısa sürede kargoyu teslim edebiliyorlar (27 nisan saat 10 da izmir çakmaklı dan kargoya verilen ürünüm 28 nisan saat 15 civarı elime ulaştı) (İzmir/Çakmaklı-Kırklareli/Babaeski) (kargo...
  13. ErnGnc

GAMEGARAJ Ekran Kartını Demonte Göndermesi

mını ıtx sistemler için üretilmiş bir ekran kartı olabilir genellikle ağır ve büyük ekraqn kartlarını pcı express slotunu kırmasın dşye demonte yolluyorlar benzer bir olayı gt 1030 ekran kartlarında da yapıyorlardı bu ekran kartı olabilir...
  14. ErnGnc

incehesaba büyük isyan kapida

panik yapmana gerek yok bence kargo olayı şuan şans işi mesela burada onca kişi kargosunun gelmemesinden şikayetçi yaklaşık 11 gündür mouse bekleyen kişiler var yorumda ama şans mıdır başka birşeymidir bilmiyorum ama pazartesi saat 1.30 da sipariş ettiğim kargo başka bir ilde olmama rağmen salı...
  15. ErnGnc

İnceHesap sizce güvenilir mi?

incehesap güvenilir bir sitedir 4 yada 5 gün süren sokağa çıkma yasağı biriken ve günümüz şartları yüzünden uygulanan esnek çalışma saatleri yüzünden hazır sistemleri paketlemede sorun yaşıyorlardır büyük ihtimal çünkü tekli ürünleri çok hızlı gönderiyorlar örnek olarak dün kargoya verilen...
  16. ErnGnc

İtopya ne zaman kargoya verir?

tahminen 27 nisan çünkü merkezleri istanbulda bu firmaların diğer sitelerde de belirtmişlerdi sokağa çıkma yasağı nedeniyle 27 nisanda kargoya verebiliriz diye 4 günde çok fazla yoğunluk olursa daha da gecikebilir
Top Bottom