hocam eski cihazımızı aldığımızda imza falan atmıştık bunda atmadık bu demek ki fatura daha oluşturmadılar. en iyisi bugün akşam babamla gidip iade edeceğimizi belirteceğim.
Merhaba arkadaşlar türkcell den a34 alacağım ama maalesef hava parası 5k alacaklar (15k) bende iade etmek istiyorum. cihazı şubeden ayırttık. daha teslim almadım cihazı ve ayrıca fatura da oluşturulmadı (%99). sizce iade edebilirmiyim?
iptal edin. samsung ssd yi amazondan daha ucuza alırsınız. hem iptal edip i5 upgrade de yapabilirsiniz. bütçe varsa öncelik kasa psu değiştirip öyle i5 geçmeniz.
adamda bahane bitmiyor şimdide depremi kullanıyor. zamanında dolar da düşüktü varil fiyatına ama yine pahalı satıyordunuz. ve ayrıca Avrupa da en ucuz olması gayet normal çünkü asgari ücretin 400 euro bile etmiyor.
geçenlerde amazon prime üyesi olmama rağmen kargomu 5 gün şubede beklettiler sinirle iade ettim. amazonun bu lanet olası firmadan arındırılması gerektiğini düşünüyorum.
Arkadaşlar elimde 20 civarı 0 kutulu fan var. bunları hangi platformdan yüksek kâr oranıyla satarım. Özellikle kargoyu bedava ya çıkartabilirsem iyi olur.