Arama sonuçları: *

1. F.A.L.C.O.N

Sahibinden Param güvende Ekran kartı satılır mı?

Bunun sebebi ise alıcı eğer istediği ürünü alamaz ise aynı şekilde kargolayıp parasını geri alabiliyor zaten para sitede kalıyor o sırada. Eğer gidip alıcı kötülük yapıp karta zarar verirse ve satıcı bunu görsel veya videolu bir şekilde teyit edemez ise Adamın elinde patlar. Param güvende...
  2. F.A.L.C.O.N

Sahibinden Param güvende Ekran kartı satılır mı?

En iyisi elden teslimat hocam. her şey olabilir adam ürünü çizer bozar kırar sonra size kolay kolay geri dönüşü sağlanmaz sağlam bir şekilde.
  3. F.A.L.C.O.N

Abdullah Hacıgül'den yarına manyak indirimler geliyor ! 🔥

Hocam inşallah ryzen 5 5600 ve güzel bir anakart indirimi olur tamda şimdi sistemin eski anakart ve İşlemciyi sattım hemen upgrade yapmak nasip olur.
  4. F.A.L.C.O.N

3k APU Sistem Önerisi !!

Gta 5 için isterse Google da ryzen 3 2200g Vega 8 gta 5 testleri mevcut bende yüklü değil
  5. F.A.L.C.O.N

3k APU Sistem Önerisi !!

İnsanların bütçesi ile niye dalga geçiyorsunuz hocam bilgisayara herkes 10 15 bin lira harcamak zorunda mı? Ayrıca ben r3 2200g apu 16 Ram ile binbir türlü oyun oynadım. Lütfen Herkesin düşüncesine saygı duyun
  6. F.A.L.C.O.N

3k APU Sistem Önerisi !!

Kendi bilir hocam ben teklif yaptım bende r5 5600 ve b450 almak için satıyorum zaten
  7. F.A.L.C.O.N

3k APU Sistem Önerisi !!

Yani hocam ben teklif yaptım a320m anakartım işlemcim satmak için zaten sitelere uygulamalara ilan koydum. Oradan da isteyen olursa buradan da isteyen olursa satarım zaten 3 ürün 2000tl yazdım fiyatlarını bilemem size sadece ram+kasa psu lazım bunun haricinde tabi birde hdd
  8. F.A.L.C.O.N

3k APU Sistem Önerisi !!

Bu arada r3 2200g + msi a320m + ssd yi 2000 TL ye bırakırım işlemci 1200 anakart 700 ssd de 100 TL olarak 1671280562 Ben kimseye 3k demedim hocam elimde var isterseniz satayım dedim işlemci anakart ssd 2000 TL ye satarım kutusu mediamarkt faturası var zaten şuan aktif olarak kullanıyorum...
  9. F.A.L.C.O.N

3k APU Sistem Önerisi !!

Hayır bende sadece işlemci anakart ve ssd mevcut onun harici kasa psu vs elimde yok
Top Bottom