Arama sonuçları: *

1. F

Yılbaşı hediyesi olarak ne alabilirim ( önerilere açığım)

Örnek olması için attım o paraya bu tarz markalardan bir şey bulursan alabilirsin. https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1254718008.html
  2. F

Yardım Aras kargo şubesinin hakareti ne maruz kaldım

Forumda genelde 2 günde kargosu gelmeyen arkadaşlar konu açıyor ama sen 1 hafta demişsin ben buradan köy yerine kargo gönderdim 1 haftadan kısa sürede gitti o süre normal değil. Sana bağırıp çağırdıysa ve hakaret ettiyse o çalışanı hemen şikayet et. Bir de gel al ne demek ya :D Ulan senin...
  3. F

S**nerji bilgisayar güvenilir mi?

Hocam güvenilir fakat kullanıcı yorumları genel olarak olumsuz sorun yaşayan kadar yaşamayan da var. Bu arada Sınerji, ıncehesap, gamingen vs hepsinde illa sorun oluyor ve sorun yaşama ihtimaliniz var.
  4. F

Bu Site Güvenilir mi?

Bana pek güvenli gelmedi bence riske girmeyin. E devletten mersisno ile aratırsan sahibinin adını bulursun internette aratınca hakkında bir şey çıkmadı. 21.08.24 kuruluşlu bir şirket.
  5. F

Öneri Online Ups Önerisi Lazım

Buradan medet umma herkes akıl veriyor ama hangisine sorsam ya UPS kullanmıyor ya da önerdiği modeli kullanmamış soru soruyorum net cevap veremiyor. Gözüne kestirdiklerini listele o firmalara git mail at yaz işte benim pc , monitör şu kadar watt vs çekiyor ne önerirsiniz diye. Bir tane arkadaş...
  6. F

Makelsan için bayiden alınabiliyormuş. Amazon,hepsiburada vs satıyorsa oralardan da alınabilir.
  7. F

Çokta ucuz bir şey değildir kullanıcı deneyimlerini okumak lazım.
  8. F

Online'lar tavsiye edilmişti fakat online olanlar sürekli aktifmiş yani elektriğin gitmesini beklemiyor böyle de aküsü çabuk bitiyormuş, line interaktif ise elektrik gidince devreye giriyor. Bu arada anladığım kadarıyla line interaktifler ev için daha uygun ses sorunu olmuyormuş. Makelsan'ın...
  9. F

Schneider en iyisi. FSP, Powerful,Makelsan,Tunçmatik,Makelsan,Inform,S-LINK birbirine yakın alt-orta segment oluyor sanırım. 1733402182 Şu da fena değil gibi https://www.akakce.com/kesintisiz-guc-kaynagi/en-ucuz-makelsan-lion-1-500-va-line-interactive-fiyati,4808590.html
  10. F

1500 VA ve 2000 VA olanlar işini görecektir ben de bu ayarda bir şey alacağım. 1500 VA olanlar genelde 900 W çıkışlı 2000 VA olanlar ise 1200 W oluyor.
  11. F

İtopya Müşteri Hizmetlerinin Ulaşılmaz Olması ve Yetersizliği

Bu haftaki Salı ise az sabırlı ol çok normal. Genelde en geç üç gün içinde kargoya veriyorlar ne yapacaklardı ertesi günün akşamında kapına mı getireceklerdi ? Yarın kargoya verseler haftaya bilgisayarın gelir.
  12. F

UPS alacaksan online al bir de senin psu kaç w ? monitörün kaç watt olduğu da önemli ikisini de ups'e takacaksın ona göre bir şey alman lazım.
  13. F

Yardım Gaming Gen Yine Sorun Yaşadım

Büyük bir firma değil çalışan sayısı azdır ama telefonun başına 1 tane adam koymamışlardır herhalde, ilginç bir durum.
  14. F

Anladım, yok dostum firma ile alakalı yani ben hiç sorun yaşamadım ama bazen kurumsallıktan uzak davranışlarda bulunuyorlar. Sen en iyisi bir daha bu firmayı kullanma.
  15. F

Ben mi yanlış anladım ? "Bu arada 11.11 indirimini bu durum yüzünden kaçırdım 1 hafta para iadesini beklerken" bunu ithafen söylemiştim. Para iadesi hemen hesaba yatan bir şey değildir.
  16. F

Banka ile alakalı bir durum paranın hesaba yatması biraz zaman alır ama yaşadığın büyük bir talihsizlik.
  17. F

Hocam ben de bu siteden pc aldım sorun yaşamadım ama benden önce alan adam sizinle aynı sorunu yaşadı sanırım her 10 sipariş verenden biri sizin yaşadığınıza benzer bir sorun yaşıyor. Evet mesela ram veya işlemci stoğu bitiyor sonra arayıp sizden ekstra ücret istiyorlar paranızı aldıysanız başka...
  18. F

Yardım İadem kapidanmi alınacak?

Hocam iade yaparken kargo firması seçeneği verdi mi size ? Kolay gelsin kapıdan alıyor ama MNG için şubeye gitmelisiniz. Zaten arkadaşlar yazmışlar.
  19. F

Amazon 2. el Ürün Almak Mantıklımı

Yeni değil uzun zamandır var.
Top Bottom