Arama sonuçları: *

1. Fransali

İtopya iade alır mı ?

Kayda geçmicek mı, sonra mı geçicek anlamadım. Kızsın hem ne olcak, öyle bir hakkı yok seni mağdur edemez
  2. Fransali

İtopya iade alır mı ?

Dedikleri gibi yapın ama vektron da itopya ya yönlendircek. Itopya yı tekrar arayın
  3. Fransali

İtopya iade alır mı ?

siz dediğim gibi farklı ürün ile değişim veya iade isteyin ,sıkıntı çıkarırlarsa sadece uğraşırsınız ya paranızı ya malınızı alırsınız.
  4. Fransali

İtopya iade alır mı ?

ürün bozuk ise 14 günün bir önemi kalmıyor. Önce farklı bir ürün ile değişim veya iade talep edin. Bunu kabul etmezlerse sizi mağdur ettiklerini belirtip yasal olarak haklarınızın olduğunu hatırlatın. Daha geçen hafta incehesap bozuk bilgisayar sattı zar zor iadeyi kabul ettiler.
  5. Fransali

Öneri 👦Smart Mini Çocuk Telefonu👦

2k ya bunu almak yerine 3-4k ya eski tablet alın. Yaşı 5 olduğunda zaten tablet isticek
  6. Fransali

Yardım 12AY GAMEPASS 160TL DOLANDIRICI MI???

sitenin kendisinde hayır yok
  7. Fransali

HARD DISK ÖNERİSİ???

Ürünlerin amacı oluyor. Önerk olarak 1-Otomatil silme özellikli. (Kamera kaydı) 2-Yüksek okuma yazma ve gecikme değeri sunanlar. (Oyun ,Edit) 3-Sürekli açık kalabilen .(Sunucular) 4-Gündelik (Fotoğraf ve video stoklama) Sizin çok özel bir ihtiyacınız yok ise, uygun olanı alın geçin.
  8. Fransali

HARD DISK ÖNERİSİ???

Bu fiyatlara ne olmuş yaa. A101 e geliyordu 2 sene öncesi. Seagate WD gibi markalar 250 tl ye 1 tb sürümlerini sanıyorlardı. Normal den fazla pahalanmış 1715243854 Amazon prime a özel olan mı ? 1550 tl olan
  9. Fransali

Öneri Nays alışveriş geri ödemesi hakkında gelişme

%90 5t %8 10 tl %2 25t l Şimdiye kadar bana 3 kere çıktı 25 tl. Çok değişmiyor bunlar
  10. Fransali

Öneri Nays alışveriş geri ödemesi hakkında gelişme

Anneler günü kampanayasıdır herkeste aynı dır büyük ihtimalle.
  11. Fransali

❌İndirim Bitti! A101 Gaming Bilgisayar 19.999 TL - 3 Ekipman Hediye

Sizin topladığınız sistem şuan 17k bitmemiş olması şaşırttı https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5600-gigabyte-radeon-rx-6600-eagle-8g-a520m-k-hikvision-16gb-kioxia-500gb/
  12. Fransali

❌İndirim Bitti! A101 Gaming Bilgisayar 19.999 TL - 3 Ekipman Hediye

geçen hafta PCH RX 6600 - R5 5600 ü 17k sattı . İnanılmaz resmen
  13. Fransali

🔥İndirim itopya da muazzam monitör ındırımı

O kısmı da siz düşünün ,her şeyi ben mi söylicem DRFTGYHUEDRFGYH
  14. Fransali

🔥İndirim itopya da muazzam monitör ındırımı

sepete atmadan alırsak kaardayız :)
  15. Fransali

Amazon Yanlış Ürün Gönderdi

Müşteri hizmetlerine yaz ,%90 geri istemezler hediyemiz olsun der mousepadi yollarlar
  16. Fransali

N11 İade parayı vermiyor!

Şikayetvar dan bir şey çıkmaz. Kendini hiç yorma tüketici hakem heyetine başvur. Bilgileri eksiksiz doldur .O zaman tıpış tıpış yatar paran . Ama uğraşmam lazım biraz
  17. Fransali

Yardım Şok a iPhone 13 geliyor taksitli alınabilir mi

Daha önce kullanmadım arkadaşlarım kullanıyordu ,müşteri hizmetlerini daha iyi yardımcı olur
  18. Fransali

Yardım Şok a iPhone 13 geliyor taksitli alınabilir mi

Şok yapmaz ama bankan 2-3 taksit yapabilir, erteleme varsa 6 ay gibi olur
  19. Fransali

700-800 TL Kulaklık Önerisi

T13 ANC en mantıklısı , çok başarılı olmasa da ANC etkisi hissediliyor 1712507554
  20. Fransali

❌İndirim Bitti! Tamek Vişne Reçeli (380 gr) $6,59

Yok sattığını anlayamazsınız. Evet satıyor. Ama burdakinde belki 1 tane stok vardı, bilemeyiz
Top Bottom