Arama sonuçları: *

1. F

İtopya neden ürünleri yollamıyor?

Şimdiden hayırlı olsun kargoyu teslim alınca tekrar uyandırır mısın bios güncel mi geliyor win kurulmuyormuş sanırım bilgi olur foruma
  2. F

Est. görüşürüz
  3. F

Umarım öyle bir sorun yaşanmaz TR deki kargo firmaları zaten rezalet en iyisi UPS kabul ediyor o bile dediğin gibi yapıyorsa vay halimize
  4. F

Kocaeli/Darıca bakalım kargo ne zamana gelicek
  5. F

Öyle öyle, teşekkür ederim konuyu takip ediyorum senin kargo verildiğinde yazar mısın merak ettim
  6. F

:( 25 inde vermiştim 1 saat sonrada mouse pad siparişini verdiğim halde onu kargoya vermemişler şaka gibi 1 saatten mi kaçırdık :D
  7. F

@xSkynel mail geldi şimdi kargoya verilmiş sizinkide bugün yarın verilir sanırım
  8. F

Her sıkıştıklarında aynı cevap YOĞUNLUKTAN. Nasıl bir firmadır ki istesen ulaşamıyorsun iletişim kuramıyorsun kargolamada ciddi sorunların var vs. umarım her şey düzeldikten sonra kendilerini geliştirirler, her gün forumda itopya dan yakınan bir sürü insan oluyor
  9. F

1. kademe tamamlanıp 2. de takıldık :) Altta ürünleriniz hazırlanıyor dediği için öyle söyledim ben onun yalancısıyım :D
  10. F

Bu kısımdan mı bahsediyorsun
  11. F

Öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim, gün boyu 3-5 defa bakıyordum. Bilgisi olan varsa bi sorum olucak ben 25 inde sistem siparişini verdikten 1 saat sonra farklı ürün ve ertesi günde kulaklık siparişini verdim. Mail attım 3 ürünüde aynı anda kargolar mısınız diye ama geri dönüş sağlamadılar...
  12. F

25 inde sipariş verdim hala ürünleriniz hazırlanıyor aşamasında, bekle bekl bek....
Top Bottom