Arama sonuçları: *

1. FutFlix

THH başvurusu kabul edildi ne yapmalıyım?

Bu talep açıldıysa sadece bekleyeceksin. Seni telefondan arayıp hesabınıza kupon tanımladık bu ürün için aldığınız fiyattan tekrar alabilrisiniz diyecekler. Sende alacaksın. Ortalama 5 iş günü sürüyor
  2. FutFlix

Jumbum sipariş iptali hatalı kupon kullanımı

Açıklama için teşekkürler. Olayı aydınlatmış oldunuz.
  3. FutFlix

🔴 MOTORİNE BU GECE ZAM GELİYOR! ⛽

Yavuz Selim dönemi bazı önemli olaylar, İran Seferi. Turnadağ Muharebesi. Fırat-Dicle Seferi. Büyük Mısır Seferi. Zam Haberleri,
  4. FutFlix

Kargocu Kaza Yaptı Herhalde

30 gün mü, nereden sipariş verdin sen bu kartı
  5. FutFlix

Kargocu Kaza Yaptı Herhalde

Kargo yoğunluğundan ve araç yetersizliğinden merkezden şubeye geçmesi uzun sürüyordur. Sırası gelince gönderirler.
  6. FutFlix

🟠 111 YILLIK FİRMA, TÜRKİYE'DEN ÇEKİLİYOR!

Ekonomik istikrarsızlık sonucu bir dünya devi ülkemizden çekildi. Firma odağını yenilenebilir enerjiye çevirdi diyerek örtbas edilmeye çalışılsa da, artan masraflar ve sürekli değişen fiyatlardan dolayı firma Türkiyeden çekilme kararı aldı ve Petrol Ofisi ile anlaşıp devrini yapıyor. Üzücü bir...
  7. FutFlix

Teknobiyotik.com sitesinden ürün aldığınızda dikkat edin! Yurtdışı Cihazlar..

İthalatçı garanti dediğimiz durum tam olarak bu işte. Firma ürünü ithal ediyor, sonra size satıyor ve fatura kesiyor. Siz sorun yaşadığınızda muhatap olarak asus değil aldığınız yer oluyor. Siz onlarla sorununuzu çözmeye çalışın, olmazsa duruma göre thh başvuru yaparsınız.
  8. FutFlix

Jumbum güvenilir mi?

Güvenilir, işlemci ram gibi bileşenler almıştım. Fiziksel olarak manisa akhisarda mağazaları var gidip görmüştüm.
  9. FutFlix

7500 tl oyuncu koltuğu önerisi

Yaklaşık 6 aydır lunar modelini kullanıyorum. 3-4 farklı büyük koltuk üreticisinin koltuğunu da kullandım (hawk,xprime,xdrive,seduna) aralarında en beğendiğim exvega oldu. Visco sünger ekleyip almanı tavsiye ederim. konforu ciddi şekilde arttırıyor.
  10. FutFlix

23 24K BÜTÇE İLE HAZIR SİSTEM GEREK

Bu fiyat bandında 12400F 4060 veya 5600 4060 lı sistem bulunur, ancak ekran kartı hariç parça parça DDR5 toplayıp ekran kartını 2.elden idareten bir kart alıp sonradan değiştirebilirsiniz.
  11. FutFlix

Koltuk arıyorumm kararsız kaldımm

Gri aldım, siyahta tozları belli ediyor, beyaz çabuk kirleniyor.
  12. FutFlix

Yeni aldım sayılır, kalitesini çok beğendim bir sorun yaşamadım. Gevşeme zamanla her koltukta olur
  13. FutFlix

Kaliteli ama bu ek özellik. Ben eklentiler yaptım daha rahat ve konforlu olsun diye. Tercih meselesi. Ben bu şekilde aldım
  14. FutFlix

Evet benim aldığım fantezi işi biraz. Andromeda gayet güzel ürün. Kendi sitelerinden aldım sorun olmuyor. Tek tavsiyem biraz bütçen varsa ek özelliklerden visco sünger ekle. Hem konforunu arttırır hem de kullanım ömrünü uzatır.
  15. FutFlix

lunar active 2024
  16. FutFlix

Sana takılıyorum padişahım.
  17. FutFlix

Zico sana yakışmaz padişahım bunu al sen 😅 https://exvega.com/exvega-pandora-house-targaryen-oyuncu-ve-calisma-koltugu/
  18. FutFlix

Seduna kardeşime almıştım, tavsiye etmem. Hawk genel olarak herkesin önerdiği bir marka memnuniyeti yüksek görüyorum. Ben exvega kullanıyorum sitesinden modellere bakabilirsin. Çok kaliteli ve güzel koltuklar.
  19. FutFlix

🔴DOĞALGAZA BUGÜN İTİBARİ İLE YÜKSEK ZAM GELDİ 🔥

Padişahım, bu zammın asıl nedenini yazsana. Galaksilerin yüce liderinin oluşturduğu bu ekonomik ortam, aslında bir planın parçası. Özümüze dönmemiz için yapıyorlar bu zamları. Mesela Doğalgaz zamları ne için yapılıyor? tabii ki soba kurup üstünde kestane pişirip ailecek sobalı odada oturup, aile...
  20. FutFlix

🟢 AKARYAKITA ÇİFTE İNDİRİM!

2 aydır aynı seviyede kalan dolar kurunun etkisi var. Firmalar yükseliş beklediği için fiyatlara tahmin ettikleri oranda fark koyup sattılar ama beklenen yükseliş gelmeyince koydukları farkı İNDİRİM adı altında sunmaya başladılar. Tabi bu dolarda yaşanan durgunluğun ne kadar reel olduğunu zaman...
Top Bottom