Arama sonuçları: *

1. GRR8

Yardım İtopya mı QP mi karar veremiyorum?

Qp den aldığım bütün ürünler 24 saatten kısa sürede geldi. İtopya bildiğim kadarıyla yavaş ve iletişimde sorunları var. O yüzden bence qp.
  2. GRR8

Trendyoldan 45 tl ye ürün önerisi

Benim kulaklığım yok ben olsam şöyle 1 2 götürücek kulak içi kulaklık alırdım. Ama senin isteklerin ve ihtiyaçların nedir onu bilemiyorum işte.
  3. GRR8

İTOPYA GÜVENİLİR Mİ

:) İnternet üzerinden alırsın büyük bir sıkıntı vs. Çıkarsa gidersin diye yazdım. Ordan satın al diye değil.
  4. GRR8

Yardım Hepsiburada üyeliksiz iade

Telefonla ara derim. Ama sinir olmaya hazırlan biraz gıcık hepsiburadanın müşteri temsilcileri.
  5. GRR8

İTOPYA GÜVENİLİR Mİ

Güvenilir. İstanbulda mağazası da var.
  6. GRR8

UPS Kargo Nasıldır?

Fransaya 1.5kg lık evrakları 1.5 günde yolladılar . Pttye göre biraz pahalı ama çok hızlı.
  7. GRR8

game garaj güvenilir mi

Yorumlar hep olumlu , güvenilir....
  8. GRR8

steam iade ?

Eğer kart düşürmediysen şansını dene . Bazen 2 haftada geçse 10 saatde oynasan iade alıyorlar.
  9. GRR8

Hepsiburada İade?

Anlattığın kadarıyla karışık bir durum . Yani bunu bilmek biraz zor. Mecbur yarını bekleyeceksiniz. Bu arada merakımdan soruyorum , bende klavye alıcam da , hangi klavyeyi aldınız ? ( Konuyla ilgisi yok sadece merak )
  10. GRR8

düşüncelerinizi bekliyorum

Bazı kartları arayıp isteyince yapıyorlar ama üründen veya karta göre bu durum değişebilir.
  11. GRR8

Vatan ve mediamarkt taksit seçenekleri

Muhtemeln bütün kredi kartları vardır . Sitede yer kaplamasın diye belki bütün kartları yazmamışlardır.
Top Bottom