Arama sonuçları: *

1. GameOver

Letgo'da hangi kargolar var ? satış için

bilen varmı
  2. GameOver

Letgo'da hangi kargolar var ? satış için

arkadaslar letgodan ürün satacagımda ptt kargo varmı acaba internette sadece yurtici cıkıyor letgoya soruyorum biz bilmiyoruz orda seçenek cıkar diyo saçma sapan bir sistem ürünü satmadan göremiyorum, yurtici kargo çevremde yok sahibinden ptt yapıyordum hep en kolayı o oluyordu benim icin bilen...
  3. GameOver

❌İndirim Bitti! Samsung 990 Pro 1 TB 7450/6900MB/s 2319 TL

fatura kesilmediyse hakkın yok sanırım. boşuna ugrasma ben almadım bile denemedim.
  4. GameOver

❌İndirim Bitti! Samsung 990 Pro 1 TB 7450/6900MB/s 2319 TL

alacaklar bence sahtelik kontrolü vs herşeyi dibine kadar yapsın bu fiyata bedava. bi ara başka bir markanın sahte ürünleri dolaşıyordu
  5. GameOver

Çözüldü✓ incehesap iade (cayma) hakkında tecrübeli arkadaş varmı ? güç kaynağı

cuma indiriminde msi mpg a550bn güç kaynağı almıştım fakat ürünü teslim aldıktan 2 gün sonra iade talebi oluşturdum ürün kendilerine ulaşmış bugünde servis kaydı diye mesaj geldi baktım OKSİD BİLİŞİM TEKNOLOJİ SAN. VE TİC. AŞ. diye servis gösteriyor kafam karıştı. iade edilemeyen ürünler...
  6. GameOver

Çözüldü✓ Teknobiyotikten alışveriş yapılır mı?

Yılların sitesi yapılır iade hakkında bilgim yok
  7. GameOver

itopya ne kadar sürede kargoluyor ? güç kaynağı aldım 3-4gündür bekliyorum

hızlı gönderi yazan ve hala stokta olan bir güç kaynağı aldım 3 gün önce öğle saatinde fakat kargolanmamış bu siteden ilk alışverişim genelde hep böyle bekletiyorlarmı ? canlı destekte yok soramadım telefonla ztn arama yapamıyorum ben öbür sitelerden aldığım her şey ertesi gün elimde oldu hep...
  8. GameOver

RX 6600 vs RX 6700??

6650 arada kalmazsın
Geri