Arama sonuçları: *

1. G

AMAZON TÜRKİYE SAÇMALIĞI

Yaşanan durum zaten can sıkıcı, ben bile sıkılırdım ne kadar güvensem de çünkü heves ettiğim ürünüm daha geç elime ulaşacak. Dediğim gibi Müşteri memnuniyetini hiçbir firmada bu kadar sağlam bulamazsınız. Kaldı ki bu yurtdışı içinde böyle, en iyi internetten alışveriş firması.
  2. G

AMAZON TÜRKİYE SAÇMALIĞI

Yaşadığın durum sıkıcı, hatta insanı bezdirir cinsten ama AMAZON dediğin zaman ellerinden gelen herşeyi yaparlar, sorunun çözülmekte zorlandıysa o an yapabildikleri bir şey yoktur. Zaten aktif kullananlar bilir ki adamlar herşeyi müşteri için yapıyor. Hiçbir zaman müşteri hizmetlerinde...
  3. G

Puma ayakkabıda boya soyulması

Puma kasmaz bu tarz bir şey için. Uzun sürede geçmemiş üzerinden. Bir insan ne yapabilir ki bu kadar süre içinde boyası sökülsün. Hatalı diyip yenisini göndereceklerini düşünüyorum.
  4. G

🔥İndirim Asus ROG Strix OLED XG27ACDNG

Konuyu sanırım Sıcak Fırsatlara açmamışım, gören admin düzeltebilirse sevinirim. Ben bilmiyorum eğer böyle bir şey varsa kusuruma bakmayın. @Mehmet Yılmaz
  5. G

🔥İndirim Asus ROG Strix OLED XG27ACDNG

https://www.amazon.com.tr/dp/B0D7NSZRJW?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 Son dönemlerin açık ara en ucuz fiyatı olmakla beraber, çıkış fiyatından 300-400 TL fazla gözüküyor. Şahsen ben almayı düşünmedim diyemem, yeni çıkacakları beklemek için sabırsızlanmayıp beklemekte bir yandan...
  6. G

İşlemci + Anakart + Ramler ne kadar eder ?

Sistemimi DDR5'e geçirmek istiyorum. 7500F + B650 Anakart + 6000mhz (2x32) düşünüyorum. Sizce iyi bir güncelleme olur mu peki ? 6700XT var ve 2K kullanıyorum sistemi.
  7. G

Bu minvalde, bendeki anakart daha iyi değil mi ? Yoksa siz yukarıdaki fiyattan mı dediniz. 7.5K'ya koyup alıcı ve mesaj mı beklesem ?
  8. G

Hepsi tam olarak 3 sene önce Amazon'dan alındı, kutuları felan da duruyor.
  9. G

Intel i5 12400F MSI PRO B660M-A Wifi DDR4 Kingston Fury Beast RGB CL17 ( 2 x 8 ) 3600MHZ Sistemimde şuan bunlar var ve satıp DDR5 yükseltmeyi düşünüyorum, sizce 2.eli ne kadar eder bunların ? Toplu ya da tek farketmez.
  10. G

Yardım Logitech G pro SUPERLİGHT DEX 4.699 Tl ALINIR MI?

orada göremedim, ya stok bitti ya da ben göremedim.
  11. G

Ben Antalyadayım dur gidip bakayım yakındaki mağazaya :D 1754907241 Ama benim yakındaki mağazada maalesef stok gözükmüyor.
  12. G

Edit : N11'de de aynı fiyatmış oradan aldım.
  13. G

Bende ödeme hatası veriyor bütün kartları, ürün mü bitti acaba.. 1754905428 Hocam peki tek çekim mi taksitle mi deniyorsunuz ?
  14. G

Alabilen oldu mu ? Bende ödeme hatası veriyor sürekli, farklı kartlarla dahil.
  15. G

Öneri ‼️DİKKAT DOLANDIRICI VAR‼️

Hocam basitçe olay şu, telefoncunun biri aradı, başkasını yönlendirdi ben ona sattım ufak tefek fark koyacağım sen fiyattan bahsetme kuzenim diye tanıt dedi tamam dedim. Çocuk geldi baya bi telefona baktı inceledi felan, meğerse herif benim telefonu 62'ye koyduğum yerde 40'a koymuş LetGo'da...
  16. G

Öneri ‼️DİKKAT DOLANDIRICI VAR‼️

Geçen gün telefonumu satarken böyle bir durumla karşılaştım. Muhtemelen bana da bunu yapacaklardı, çok şükür çözmüşüz son anda durumu :O
  17. G

Perplexity, ChatGPT ve Claude AI'a göre 2025'in En İyi Oyuncu Koltuğu

Deri olduğu için terleteceğinden şüphen olmasın lakin yaklaşık 7 sene kullandım, hala da kullanırım gerekirse. Üründe hiç sorun yaşamadım, 4-5 sene boyunca çok sık kullandım, bilgisayar başında çok vakit geçirdiğim için. Ona rağmen sadece oturduğumuz yüzeyde biraz dikişi açıldı bir noktada o...
  18. G

🔥İndirim Radeon RX9070 XT Pulse 33.499,20TL

Hocam şimdi beni üzdünüz ve pişman ettiniz :D Alınacak bir şey yok, bunu moderatörlerin takip etmesi gerekiyor siz değil. Siz niye bir anda haya küstünüz.
  19. G

🔥İndirim Radeon RX9070 XT Pulse 33.499,20TL

Hocam Amazonda 2 gündür 33.380 TL, 6 taksit fırsatı var, neden her şeyi onaylıyorlar gerçekten ilginç, yeşil foruma incik cincik bakıyorlar diye kızıyorum, burası da çok serbest.
  20. G

Magic teknoloji guvenilirmi

Hocam aynı satıcı beni de işkillendiriyor maalesef ve ne acıdır ki gerçekten uygun satıyorlar. Piyasada var olabilmek için mi ürünleri gerçekten başka yöntemlerle alıp sattıkları için mi bilemiyorum ama bundan bağımsız Zaten Clair Obscure Expedetion genel olarak inceleme testlerinde gördüğüm en...
Geri