Arama sonuçları: *

1. Glioma

İncehesap sitesinden alışveriş yapan varmı ?

Hayır yapmıyor.
  2. Glioma

Letgo Ölücüleri Bıktırdı Artık

Çok pahalı abi 50 TL verim
  3. Glioma

F/P avize önerileri?

Konu komik geldi biraz şaka yaptık alınmadın değil mi?
  4. Glioma

F/P avize önerileri?

Evdeki avizenin driverlar'ı güncel mi?
  5. Glioma

Gaming.gen.tr'den Alışveriş Yapan Var Mı?

28 ekim akşamı sipariş ettim, 29 ekim resmi tatil olduğu için 30 ekimde kargolandı 31 ekimde elime ulaştı.
  6. Glioma

Deneme sürümüyle geldi bana.
  7. Glioma

PC-MA1 sistemini almıştım şu an o sistemden yazıyorum bi sıkıntı yaşamadım.
  8. Glioma

MAXİTEKNO BİLİŞİM adlı satıcı güvenilir mi?

Arkadaşıma ikisinin de güvenilir olduğunu söyledim seçim ona kalmış, teşekkür ederim cevabın için.
  9. Glioma

Tamamdır teşekkür ederim.
  10. Glioma

Peki bu site güvenilir mi? Yukarda ki link Trendyoldan olduğu için mağdur olursa Trendyol durumu düzeltebilir ama bu site güven vermiyor.
  11. Glioma

Arkadaşlar selamlar, arkadaşım Trendyoldan Tronsmart Sono kulaklığını alacak fakat satıcıya çok güvenmediğini söyledi. Bu satıcıdan ürün alan ya da mağdur olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Kulaklık...
  12. Glioma

Öneri Güvenilir Alışveriş Siteleri

İncehesap kendi sitesinde de indirimleri o şekilde yapıyor. 9 ay önce falan Gaming Gecesinden klavye almıştım indirim başlayınca dediğiniz gibi normal fiyatın fazlası bi fiyat koymuşlardı. Bütün sitelerde hemen hemen bütün satıcılar yapıyor bunu.
  13. Glioma

Öneri Güvenilir Alışveriş Siteleri

Bu olay Trendol ile ilgili değil satıcı koyuyor o fiyatı.
  14. Glioma

Yardım İncehesap güvenilir mi

Ben 2 kere İncehesaptan alışveriş yaptım. 1.si Steelseries Rival 110 ve QCK Mediumdu. 2.si ise Msi Vigor GK30'du ikisi de 2 iş gününde geldi. fakat sistemlerde son zamanlarda şikayet var incehesaptan. Sistem almanı tavsiye etmem.
  15. Glioma

İncehesap sitesinden alışveriş yapan varmı ?

Vigor GK30'u 150 Tl ye almıştım. Şuan 220 TL üzeri bir fiyattan satılıyor ve ürün sıkıntısız geldi.
  16. Glioma

belirttiğim sitelerin hangileri güvenilir?

İstanbul bilişim tarafından dolandırıldığını iddia eden çok insan var. İncehesaptan bizzat Qck Medium+Rival 110 almıştı. Cuma günü ise MSI Vigor GK30 aldım, bugün elime ulaştı. İncehesap tamamen güvenilir ve Sorunsuz güzel paketlemeyle gönderiyor. Onun dışında İtopya ve QP bilişim de güvenlidir...
Top Bottom