Arama sonuçları: *

1. G

Ürünümü Kapida İade Etti̇m

e ben nasıl anlayacağım anakartın sağlam olup olmadığını
  2. G

Hocam şuana kadar bir çok pc parçasını hepsiburadan aldım bugün anakart termal macun ve kule tipi soğutma geldi 3 ü de sorunlu çıktı termal macun ve anakartın kutusu ezik geldi kule tipi soğutmanın da bakır metalleri full yamulmuş olarak geldi
  3. G

Arkadaşlar bugün bir anakart ve termal macun siparişi vermiştim sipariş bugün geldi fakat kutuları ezik olduğu için kapıda ürünü tekrar kurye'ye iade ettim hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım size para iadesi yapılacak dediler 2 iş günü içinde dediler. Aynı ürünün tekrar gelmesini istedim...
  4. G

HAWK FAB V4 SİPARİŞ SÜRECİ

teşekkürler cevabın için 1698705296 teşekkürler cevabın için bro
  5. G

kanka parasını ödedim koltuğun önden sipariş verdiğim sitede MNG kargo ile gönderilecektir yazıyor ARAS kargo bugün sms attı ..... sipariş numaralı kargonuz yola çıkmıştır diye kargo firmaları farklı o korkutuyor
  6. G

EMİN MİSİN KNK YA ŞİMDİ KORKMAYA BAŞLADIM BİDE PARASINI PEŞİN ÖNDEN ÖDEDİM KART İLE
  7. G

Arkadaşlar merhabalar HAWK FAB V4 SİPARİŞİ VERDİM HAWK'IN KENDİ İNTERNET SİTESİ ÜZERİNDEN SİTEDE MNG KARGO İLE GÖNDERİLECEKTİR YAZIYOR BUGÜN ARAS KARGO MESAJ ATTI ....... SİPARİŞ NUMARALI KARGONUZ YOLA ÇIKMIŞTIR TAHMİNİ TESLİMAT ...... SÜRESİ BUDUR DİYE HAWK ARAS KARGO İLE ÇALIŞIYOR MU SİTEDE...
  8. G

İNCEHESAP GAMİNG GECESİ İNDİRİMİ

Hocam kartı ben bir ürün almadan önce kayıt edemiyor muyum
  9. G

hocam bu incehesap'da kart kayıt işlemini nasıl yapıyoruz bulamadım. . incehesap.com kişisel bilgilerini, kart numarası ve şifrelerini kaydetmez, saklamaz. google yazdım ama google böyle diyor
  10. G

Arkadaşlar Bu İNCEHESAP sitesinin yapmış olduğu cuma akşamları indirimlerinden ürün alınır mı ?
Top Bottom