Arama sonuçları: *

1. H

Yardım Kredi kartı ile 3 taksitle alınan ürünün iadesi?

hocam her ay taksit taksit yatmıyor ödemediğiniz taksit direkt ödenen taksit ise birkaç saat içinde yatıyor. Aydan aya değil yani. Örnek olarak ekstrem aşağıdadır 1729459162 3240'tlik ödeme gördüğünüz gibi aynı gün yatırılmış 1729459208 2000TL'yi banka borçlaması veriyor 1240TL'yi ise ödemenin...
  2. H

dolayısıyla üründe kalan taksit hemen ödediğiniz taksit birkaç güne hesabınıza yatar
  3. H

limit hemen yansır. onlarca ürün iade etmişimdir taksit taksit diye bir şey hayatımda görmedim ve mantıken olamaz da. Taksitli ürün aldığınızda kredi kartınızdan 100 100 100 şeklinde alınmaz 300 alınır her ay 100 şeklinde limit açılır. dolayısıyla üründe kalan taksit hemen ödediğiniz taksit...
  4. H

Yardım 2. EL LAPTOP KAÇ TL EDER?

6-7k civarı eder gibi
  5. H

Öneri Asya tarzı giyim ürün/siteleri önerisi

https://shout.com.tr bu siteyi buldum güvenilir mi emin değilim
  6. H

PCBUDUR Güvenilir mi?

sahibinden satıcısı
  7. H

PCBUDUR Güvenilir mi?

@PCBudur güvenilir misin hocam :) muhtemelen güvenilirdir, ürünün fiyatı normal sayılır amazon japonya ürünü olduğu için uyguna geliyor sadece.
  8. H

Çözüldü✓ Amazon siparişimde parayı çekmedi ve sms ve e-postaya hiçbir mesaj gelmedi.

sanmiyorum, limit yetiyorsa kartinizi tekrar girerek almayi deneyin.
  9. H

Çözüldü✓ Amazon siparişimde parayı çekmedi ve sms ve e-postaya hiçbir mesaj gelmedi.

olmaz. Kartinizin limiti yetmemistir muhtemelen limiti kontrol edin.
  10. H

Birazdan bankanizdan para cekilemedi diye iptal edilir. 1687726536 henuz yeni almissiniz gelir bilgilendirme mesaji
  11. H

🔥İndirim Seçili Raid Ürünlerinde Sepette %30 Net İndirim

Raid diyince NAS ürünleri vs aklıma geldi, Temiz nas sistemi kurarım dediydim :(
Top Bottom