Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Yardım DL : The Beast Nasıl daha ucuza alabilirim ?

Hocam peki oyun kaydının karışması konusunda bir sorun yaşıyor musunuz ? Ben aldığım zaman kendi ilerlemem falan hep çöp olmuştu diğer oyunlarda. Eğer bu tarz sorunlar yoksa özelden konuşabiliriz
  2. Hudzell

Hocam daha önce deneyimlerim oldu onunla alakalı ancak zerre memnun kalmadım ondan ötürü dedim.
  3. Hudzell

Arkadaşlar bu oyunu bilen bilir ama çok pahalı fiyattan çıkıyor bir zaman evvel forumda bazı arkadaşlar indirim kombolari yapıyordu bunlardan hala geçerli olan yöntemler var mı ? yardımcı olursanız çok sevinirim Paylaşımlı hesap muhabbeti hariç ona güvenmiyorum
  4. Hudzell

Cashback ile bir oyunu daha ucuza nasıl alabilirim ?

Hocam ayrı ayrı cüzdan kodu alıyorlar ya bunları hesaba girince tüm bakiyeyi birleştirebiliyor muyuz ? Hiç denemedim de
  5. Hudzell

Cashback ile bir oyunu daha ucuza nasıl alabilirim ?

Dying light the beast çıktığı zaman almak istiyorum ama daha ucuza nasıl alabilirim ? Benim tek bildiğim akbank üniversiteli kampanya kapsamında biraz indirim veriyor. Bu işin piri olan birileri var forumda yardımcı olurlarsa Allah razı olsun :D
  6. Hudzell

Sarı sitede 6-7 yıllık telefoncuya güvenir miydiniz?

20 yıllık da olsa gidip elden bakılmazsa alınmaz çok hile hurda var telefoncu tanıdığım çok anlatırdı (kendisi yapmaz)
  7. Hudzell

Hepsiburada değişim talebime 70 gündür cevap vermiyor

THH ye başvurun isterseniz.
  8. Hudzell

🔥İndirim Durex Yok Ötesi Ultra Kaygan 30'lu İnce Prezervatif 144 tl🔥

Tek bu mu daha büyük modellerinde de geçerli mi ?
  9. Hudzell

Telefon görünümlü şok cihazı nasıl temin edebilirim ?

Son zamanlarda gelişen olaylardan sonra bunu bir kaç tanıdığım için alma kararı aldım. Ancak fırsatçı kansızlar değil şok cihazı biber gazlarını bile stoklardan kasten kaldırdığı için temin edebilecek türk site bulamadım. Bazı siteler 20-25 dolardan satıyor üzerine gümrük ve 10 dolar kargo...
  10. Hudzell

Aldığım SSD kullanılmış mı ?

Benim pc gen 3.0 sorun olur mu ?
  11. Hudzell

500 küsür gb arıyorum max 1500 TL.
  12. Hudzell

Hocam PNY XLR8 CS3030 alınır mı ?
  13. Hudzell

Evet ayriyeten oralarda da aşınma benzeri izler mevcut. 1715881173 Abi iadeyi başlattım gitti o zaman doğru karar yani ?
  14. Hudzell

Başlattım iadeyi hiç kafa patlatamam böyle iş mi olur sitesinde kullanılmış olacağını belirten bir indikatör bulunmuyordu veya yorumlarında bu tarz bir şeye değinilmemişti.
  15. Hudzell

Değilim. :D
  16. Hudzell

Hocam buna nasıl vardınız peki detaylandırabilir misiniz rica etsem ?
  17. Hudzell

Henüz takabileceğim bir sistem olmadığından test edemiyorum ama paketlemesi ve üstündeki bazı izler bana negatif bir izlenim verdi yorumunuz nedir ne yapmam lazım ? Üstünde çizikler ve son görselde üzerinde aşınma var ve şeffaf poşette gelmesi aşırı saçma geldi. Linki en aşağı bırakıyorum...
  18. Hudzell

Ekran kartı BULAMIYORUM ?

Teşekkür ederim göz atacağım. <3
  19. Hudzell

Ekran kartı BULAMIYORUM ?

İstanbul'da oturuyorum 0 kartlar aşırı pahalı diye temiz 2. el kart arıyordum. RTX 3060 TI veya RX 6700 XT 7500 bütçem vardı Sahibinden'den bunlara uygun yaklaşık 10 ilan çıktı hepsiyle konuştum hiçbirinden dönüş de alamıyorum. Bu durumdan muzdarip başka insanlar var mı merak ediyorum. Biraz da...
  20. Hudzell

Başkasına aldığım hediye kargoyu şubeden teslim alabilir miyim ?

Alıcı olarak karşımdakinin numarasını yazmıştım. Ama satış dekontu vesaire benim üzerimer.
Geri