Arama sonuçları: *

1. JaciRox

Öneri 1k Butce ile Alinabilecek en Mantikli Bluetooth Kulaklik

sol kulagımdan dusuyo kulaklık neden bilmiyorum aynı problem bi arkadasımda da olmustu ve benimki eski hali o zaman anc yoktu sesimi duymasi zor oluyo karsidakinin
  2. JaciRox

Öneri 1k Butce ile Alinabilecek en Mantikli Bluetooth Kulaklik

qcy t13 var bende ancak anc olmayan hali degistirmeyi dusunuyorum ne alsam bilmiyorum da
  3. JaciRox

İtopyadaki̇ Sepete Özel İndi̇ri̇mler Mağazada Geçerli̇ Mi̇

hocam bende 27g4xe modelini düşünüyorum ne düşünüyosunuz bu monitor hakkinda
  4. JaciRox

Yardım garantisi olan ürün tamir edilmek zorunda mıdır

haklı çıkar mıyım sizce cok bilgili degilim o konuda
  5. JaciRox

en son kullandım mouse u çıktım dısarı evde kimse yoktu eve geldigimde calısmıyordu 1692300661 daha önce 1 kere daha kendi kendine bozulmustu 1 gün sonra düzelmisti
  6. JaciRox

yarin aricam konusucam daha konusma sansı bulamadım sadece kontrol sitesinde reddettikleri yaziyo 1692299865 arena
  7. JaciRox

mouseumun 2 yıl garantisi vardı 1 yılını doldurdu.garantisi devam etmesine ragmen garantiye yolladigimda reddettiler ürünü böyle bir hakları var mı (mouse kimse evde degilken kendi kendine bozuldu)
  8. JaciRox

1 yıl önce n11 den aldıgım mouse i şuan garantiye nasıl gönderebilirim

1 yıl önce n11 den razer deathadder v2 almıstım.ürünün garanti belgesi ve kullanım klavuzları ve kutusu duruyo ancak faturası yok ama n11 üzerinden siparişim gözüküyo garantiye verebilir miyim ve nası verebilirim
  9. JaciRox

itopya bugün kargoya verilir dedi ancak verilmedi

dağıtıma cıktıgı sms i geldigi zaman okuldan cıkıp eve gelmem gerekiyo umarim gelir
  10. JaciRox

sms falan da gelmedi
  11. JaciRox

https://www.itopya.com/efe-uygac-shelbyintel-core-i5-12400fasus-rog-strix-radeon-rx-6750-xt-oc-argb-12gb16gb-ddr4500gb-_h16454
  12. JaciRox

gecen hafta pazartesi aksami aldim sistemi bugün itopyayi aradim hala kargoya verilmedigi icin onlar da bugün kargoya verilir dediler kesin mi diye sordugumda kesin dediler ancak hala sipariş hazırlanıyor diyor
  13. JaciRox

Pazartesi aksami itopyadan hazir sistem aldim ne zaman kargoya verilir?

yılbasından önce elimde olmasini istiyodum normalde ama yapcak bisi yok :(
  14. JaciRox

Pazartesi aksami itopyadan hazir sistem aldim ne zaman kargoya verilir?

pazartesi aksami itopyadan hazir sistem aldim sizce tahmini olarak ne zaman kargoya verilir yarin verilir mi?
  15. JaciRox

Yarın yani 31.12.22 günü kargolar çalışıyor mudur ?

acaba itopya mı kargoya vermiyor cumartesi günü?
  16. JaciRox

3 tane kargo firmasiyla calisiyolar.birisi müşteri hizmetlerini arayinca bastaki robot cumartesi günü kargolar calismiyolar falan diyo dedi telefonum tamirde oldugu icinde bilmiyorum
  17. JaciRox

İtopyanın kullandıgı kargolar cumartesi çalışıyor mu

itopyanin müşteri hizmetlerini aradigim zaman direkt basta cumartesi ve pazar günleri calıstıkları kargo firmasının calısmadıgını söylüyolar diye bi duyum aldim dogru mudur telefonum tamirde o yüzden soruyorum
  18. JaciRox

itopyanin kargolari calisiyor mu?
  19. JaciRox

İtopya pazartesi aksami aldim sistemi hala kargoya verilmedi

ah be umarim bugün kargoya verirler
  20. JaciRox

İtopya pazartesi aksami aldim sistemi hala kargoya verilmedi

itopyadan pazartesi aksami sistem aldim sistem hazirlaniyor dendi persembe günü itopyayi aradigimda persembe günü veya cuma günü kargoya verilir dediler bugün tekrar aradigimda pazartesi günü kargoya verilir dediler normalde cuma vermis olmalari lazim sordum subelerindende gidip alamiyorum...
Top Bottom