Arama sonuçları: *

1. Johannes Erwin Rommel

Yardım 12AY GAMEPASS 160TL DOLANDIRICI MI???

Kod değil hesap veriyorlar. Herkese aynı hesabı sattıklarından kar ediyorlar. Microsoft Store'da verdikleri hesapla Xbox uygulamasında da kendi hesabınla oturum açıyorsun ve Xbox uygulaması senin hesabında da Gamepass varmış gibi algılıyor. Bir iki aya hesap gider büyük ihtimalle.
  2. Johannes Erwin Rommel

10 tl sınırsız xbox ultimate hesap satanlar hakkında

Şöyle yapıyorlar bildiğim kadarıyla: Microsoft Storeda adamın verdiği hesapla Xbox uygulamasında da kendi hesabınla oturum açıyorsun kendi hesabında gamepass varmış gibi oluyor.Milyon kişiye satıyorlar tabi o yüzden zarar etmiyorlar.Ben aldığımda 3 ay sonra şifreyi değiştirmişlerdi çok şey...
  3. Johannes Erwin Rommel

Neden Hepsiburada Premium Alayım Ki?

Geçen sitede gördüm tıklar tıklamaz hayal kırıklığı belki Blu Tv için alınır şu an ama ileride daha çok yatırım yapacaklarını düşünüyorum bir Amazon Prime olmasa da güzel şeyler yapabilirler
  4. Johannes Erwin Rommel

Hepsiburada'dan 5,1 TL lik bir şey önerir misiniz?

Çocuk kitabı güzel bir kitap yaşı küçük olan çocuklara okutulması gereken kitaplardan
  5. Johannes Erwin Rommel

Hangi marketlerde steam kod var?

migrosta var diye biliyorum
  6. Johannes Erwin Rommel

Çözüldü✓ Valorant vp kodu kullanım süresi

teşekkürler teşekkürler
  7. Johannes Erwin Rommel

Çözüldü✓ Valorant vp kodu kullanım süresi

arkadaşıma vp kodu aldım bunun kullanım süresi ne kadardır kendisi ancak 1 haftaya girebilirmiş link altta https://www.trendyol.com/riot-games/2500-vp-valorant-points-tr-p-40275298?boutiqueId=577404&merchantId=167532
  8. Johannes Erwin Rommel

Çözüldü✓ Bedava Gamepass Aldım Ama...

hocam 1 dolar 1 dolar yapmasın 8 lira yani bu arada kapadım yinelenen ödemeyi sağolun
  9. Johannes Erwin Rommel

https://forum.donanimarsivi.com/konu/3-aylik-bedava-gamepass-almak.430574/
  10. Johannes Erwin Rommel

peki bu 1 doları geri verecek mi çok sıkıntı değil de para paradır
  11. Johannes Erwin Rommel

bunu yapsam peki oynamaya devam edebiliyorum di mi
  12. Johannes Erwin Rommel

kasım 16 oluyor 15'inde iptal etmem gerek o zaman peki ödeme yöntemini kaldırsam olur mu 40 lira gitmesin 1629117078 anlatır mısın nasıl yapılacapını 1629117130 bir de 8 lira çekti bunu geri veriyor değil mi
  13. Johannes Erwin Rommel

Biliyorsunuz ki bedava 3 aylık gamepass veriliyor şu anda ben de bunu aldım ve doğruladım ancak ben kesin unuturum son günü iptal etmeyi bunun daha kolay yolu yok mu şu an iptal etsem üyelik devam ediyor mu
  14. Johannes Erwin Rommel

TOSLA Paylaşım - ANA KONU -

Hadi sen de Tosla'ya gel! https://tosla.com/id/betq1 hortlatmak sayılmaz herhalde ana konu ne de olsa
  15. Johannes Erwin Rommel

Minecraft premium sitesi önerisi

Nerden aldıysa hala çalışıyor bir sorunu yok valla
  16. Johannes Erwin Rommel

Discord nitro yüklenme ekranında kalıyor

Herkeste öyle demiş burası ödeme ekranından önce ben zaten aldım belki görmüşsünüzdür 2. El bölümünde satış yapıyorum onun için 1623438107 Denedim olmadı
  17. Johannes Erwin Rommel

Discord nitro yüklenme ekranında kalıyor

Yaklaşık yarım saattir fotoğrafını eklediğim ekranda 2 farklı cihazdan da denedim olmuyor
  18. Johannes Erwin Rommel

Yardım Discord Nitro Etkinleştirirken 500: Internal Server Error Hatası Veriyor

Epic games’in bedava kampanyasından aldım Bu hatayı veriyor
  19. Johannes Erwin Rommel

Yanlışlıkla 350 tl kar etmek?

Satacağımı söylemedim??
Top Bottom