Arama sonuçları: *

1. Kıvanç🖱️

Amazondan KC3000 Aldım Sahte Çıkar Mı?

Amazon da sahte yollarsa artık neye güveneceğiz ki?
  2. Kıvanç🖱️

Sadece fatura ile Servise gidebilir miyim?

Kutu, garanti ve fatura 3lüsünün birlikte olması lazım diye biliyorum. Sadece fatura ile oluyorsa da güncellersin öğrenmiş oluruz kral.
  3. Kıvanç🖱️

🔥İndirim Razer Naga Pro 1449₺

120gr olduğunu unutmayın alırken 🤗
  4. Kıvanç🖱️

Şarjlı Dikey Süpürge Önerisi

Link Amazondaki GSC50 de indirimdeymiş şuanda
  5. Kıvanç🖱️

Böyle bir şey başıma gelmediği için bir şey diyemiyorum hocam. Şurada ürün desteği diye bir yer var oradan destek alınabilir. Ya da Amazon Müşteri Hizm. ile görüşülebilir.
  6. Kıvanç🖱️

GSC50 aldım.
  7. Kıvanç🖱️

Valla 3.5k ₺'ya Greenote aldım Amazon'dan benim işimi görüyor. Senin bütçen daha fazla ama belki daha iyiler vardır.
  8. Kıvanç🖱️

Yardım RAYBAN GÜNEŞ GOZLUGU ALMAK İSTİYORUM

Benzer bir modelini yaklaşık 6-7 yıldır kullanıyorum. Düzgün kullanan birisiyimdir, deforme olmadı. Oldukça memnunum. Verdiğim parayı çıkartalı muhtemelen birkaç yıl olmuştur ;)
  9. Kıvanç🖱️

Colorful RTX 2060 9.2K

Eyv güncel bi kart arıyordum. İlaç gibi geldi, çektim bi tane 🙏🏼
  10. Kıvanç🖱️

1500-3000 arasina bisiklet bulamaz miyim?

Valla İstoç taraflarını hiç biliyorum hocam ya
  11. Kıvanç🖱️

Bir de Sirkeci'de Doğubank'ın arka sokağında birkaç büyük bisikletçi var. Oralara da bakmanı tavsiye ederim.
  12. Kıvanç🖱️

İstanbul'da Haşim İşcan alt geçidine gidersen kesin bulursun(Nam-ı diğer: Bisikletçiler Çarşısı)
  13. Kıvanç🖱️

Tebilon güvenilir mi?

Güvenilir
  14. Kıvanç🖱️

🔥İndirim 4070 SUPER KAZIK İNDİRİM

Bir de tüm yutubırlara ağız birliği yaptırıp 4070'i kötületiyorlar artık alınmaz vs diye. %10-15 FPS artışı olsa bile %50-100 fiyat artışı var onu napıcaz? :ROFLMAO: 4070 kullanıcısı olarak söylüyorum ki pazarlama stratejisi bunlar hep...
  15. Kıvanç🖱️

❌İndirim Bitti! HAVİT M9030 PRO - 1390 TL

İhtiyacım olsa beklemezdim 1 hafta şarj çok iyiymiş. Ama samsung var bende onla devam şimdilik. Anca 48 saat gidiyor şarjı...
  16. Kıvanç🖱️

❌İndirim Bitti! HAVİT M9030 PRO - 1390 TL

La al benden de o kadar ama yok, tutacağım kendimi. :giggle:
  17. Kıvanç🖱️

Yardım türkcell şubeden alınan cihaz iade oluyor mu?

Mağazadan teslim aldığın zaman iade hakkın olmuyor. Ben eşime almıştım Mi Store'dan ama beğenmemişti telefonun arayüzünü vs, asla iade almadılar. İnternetten alınanlar için 14 gün hak var, gidip görerek alınca o hak olmuyormuş. Bu şekilde açıkladılar. Ben de THH falan uğraşmak istemeyip salmıştım.
  18. Kıvanç🖱️

❌İndirim Bitti! Razer Cobra Pro - 2100 TL

İade + bunu almaksa yapılabilir. Yoksa ekstra masrafa girip değiştirmek mantıklı değil.
  19. Kıvanç🖱️

Yerli cola meysu {2.5lt,1lt,330cc},Sarıyer gazoz kola {330cc}

Düzeltiyorum; hem Kamu Spotu gibi hem de Filozof gibi adamsın (y) :rolleyes:
  20. Kıvanç🖱️

Yerli cola meysu {2.5lt,1lt,330cc},Sarıyer gazoz kola {330cc}

Kamu Spotu gibi adamsın helal :cool:
Top Bottom