Voidu da Heavy rain 28 tl , Beyond Two Souls 28 tl , Detroit 71 tl hocam üçü de aynı firmanın oyunları ve gayet güzel oyunlar. yazdığım ilk 2 oyun steam de zam yedi indirimli hali 94 tl.
1689283356
Voidu güvenilirdir merak etmeyin.
Hayırlı olsun hocam ben de pazar bir kitap sipariş ettim hala tedarik edilecek diyor pazardan başlayarak 7 gün için de tedarik edilecek diyor hayırlısı
BKM elin de o kitap yoksa da stokta var gösteir ve satın almaya açık olur sen de sipariş verirsin ama kitap stoğu hiç bir yerde yoktur tedarik edemez 2 hafta boyunca bekletir 2 hafta sonunda hala tedarik edemediyse iptal ed,ğ para iadesi yapar bir den fazla ürün aldın biri tedarik edilmediyse...
0CBG7 kodumu kullanarak girerseniz çok sevinirim uygulama dolandırıcı değil bizzat denedim ve onayladım uygulamayı indirip tel no ile kayıt olduktan sonra hesabım bölümüne gelip orada davet kodu gire tıklayıp oraya 0CGB7 kodunu girerseniz çok mutlu olurum
Tamam sağol hocam ben denedim bu alışverişte kullanamazsın diyor bugün sipariş vermeden prime üyelik alır sonra kod gelirse kullanır sipariş veririm kargo geldikten sonra da prime üyeliğini iptal ederim ilk ay ücretsiz olduğu için sıkıntı da olmaz
Bu kod sadece prime üyelerine özel değil mi eğer öyle ise deneyemem de iki dk sepetine bir şey ekleyip olup olmadığına bakar mısın oluyorsa prime alıp kullanıyım