Arama sonuçları: *

1. Kangalll

Yardım IDM Aldım Fakat Satıcı Geri Dönüş Yapmadı

Ben de almıştım ama para transferiyle değil direkt kartla almıştım, saniyesinde kullanmaya başladım.
  2. Kangalll

Güçlü süpürge tavsiyesi

Ben de bu günlerde almayı düşünüyorum, yüksek ihtimalle philips marathon ultimate alacağım.
  3. Kangalll

Koray Spor Güvenilir Mi ?

yaklaşık 10 sene önce bütün lise yurdundaki erkekler oradan krampon alıyorduk, bir kere bile sıkıntı çıkmadı.
  4. Kangalll

Dolandırıldım sanırım napabilirim?

Papara müşteri hizmeleri varsa arayıp söyleyin yanlışlıkla attım diye. Hukukta sebepsiz zenginleşme diye bir şey var, paranızı yüksek ihtimalle geri alırsınız. Ayrıca babanız bilgiliyse ona söyleyin, bunu utanılacak bir tarafı yok, doktoru dolandıran var, avukat bile dolandıran var.
  5. Kangalll

PTTAVM'den Samsung SSD alınır mı?

Çok fazla dolandırıcı var, geçen bir gazeteci test etmek için haber yaptı ve dolandırılmış. 100 lira ucuz olsun dersin 1000 lirandan olursun gerek yok. Ürün gelse bile orijinal olacağı garanti değil.
  6. Kangalll

İLGİNÇ! MOTORİNE BU GECE İNDİRİM GELİYOR! 🟢

Mükemmel haber, acayip çok fazla sevindim(!) :)
  7. Kangalll

🔥İndirim Durex 2.Ürüne %30 İndirim🔥❤️60'lı 299₺

Üniversitede 1 kutu prezervatifim çalınmıştı, hatırladım üzüldüm şimdi.
  8. Kangalll

Gaming.gen.tr rezilliği

Kutuyu açarken kargonun sıkıntılı olduğuna dair sizi şüphelendiren bir şey mi oldu yoksa değerli belki bir sıkıntı çıkar diye mi video çektiniz?
  9. Kangalll

Saç Dökülmesi İçin Tavsiye

aynen ama internetten almanızı tavsiye etmem, alacaksanız eczaneden alın, dermatolojiye gitme imkanınız varsa da gidin, belki saç dökülme sebebiniz farklıdır.
  10. Kangalll

Saç Dökülmesi İçin Tavsiye

İmkanınız varsa dermatolojiye gidin, benim ön taraflar baya açılmıştı dermatolojiye gittim minoxil önerdi 4 aydır kullanıyorum neredeyse tamamen kapandı, 2 ay daha kullanıp tekrar gideceğim duruma göre bir şeyler yapacakmış.
  11. Kangalll

Epic Games hesabımı ne kadara satabilirim?

mantıksal olarak güzel düşünceler ama sizin düşündüğünüz gibi olmuyor, 700 liralık oyunun bulunduğu hesabı 50 liraya satan bir sürü yer bulursun, herkese aynı hesabı satıyorlar. o oyunlar steam de olsa bile o kadar etmez, ayrıca 1500 dolara herkes o oyunları kendi hesabına alır.
  12. Kangalll

Epic Games hesabımı ne kadara satabilirim?

Oyunların çoğu ücretsiz verilen oyunlar, çok edeceğini zannetmiyorum.
  13. Kangalll

3.0 Usb Çoğaltıcı ve CAT6 kablo önerisi

https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Ba%C4%9Flant%C4%B1-Ethernet-Adapt%C3%B6r%C3%BC-Al%C3%BCminyum/dp/B0956BLF4S/ref=sr_1_13?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=2KV1DXVUYC28X&keywords=usb+hub&qid=1676284196&sprefix=usb+hub%2Caps%2C223&sr=8-13 amazonda usb hub yazınca bunun gibi bir çok...
  14. Kangalll

3.0 Usb Çoğaltıcı ve CAT6 kablo önerisi

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07QYGMCSV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o09_s00?ie=UTF8&psc=1 ucuz olarak bu link olabilir, eğer kaliteli bir şey arıyorsan ugreen veya baseus öneririm.
  15. Kangalll

Yardım Şarjlı darbeli matkap önerisi.

Benim önerim bilinmeyen bir markayı alma, bilinen markanın şarjlı tornavidası bilinmeyen markanın matkabından iyi oluyor. Evde bir de bosch'un şarjlı tornavidası var, duvara ve tahtaya vida basabiliyor, öğrenci evinde arkadaşın kablolu matkapla tahtaya vida basamamıştık. Her marka için böyle...
  16. Kangalll

Yardım Şarjlı darbeli matkap önerisi.

Kendim kullanıyorum sana da önereyim diye DeWalt marka önerecektim ama 1000 liraya aldığım matkap 7000 lira olmuş. Sinirlendim akşam akşam.
  17. Kangalll

Çözüldü✓ Aras kargo teslim ettik mesajı geldi ama kargo gelmedi??

En fazla gelmezse şikayet edersiniz paranızı alırsınız.
  18. Kangalll

Çözüldü✓ Aras kargo teslim ettik mesajı geldi ama kargo gelmedi??

arada bana bugün 22.00'ye kadar teslim edilecektir diye mesaj geliyor ertesi gün teslim ediyorlar, bazen de teslim edildi diye mesaj geliyor yarım saat sonra teslim etmeye geliyorlar.
  19. Kangalll

🔥İndirim Bu Fİyat Gerçek mi?

1 liraya alınacak bir risk gibi :)
Geri