Arama sonuçları: *

1. K

🔥İndirim NAYS DOLAP'TA DA GEÇERLİ!

Dün dolaptan aldığım ürünün %10 iadesi yapıldı :) sağolasın
  2. K

Yardım Kargo gönderimi hakkinda yardimci olurmusunuz

Neden etik olmasın ki? Sanki zararına mı gönderiyorlar kargoyu. Aldıkları ücret zaten kargo+komisyon. Kârda edecekler her türlü.
  3. K

Ambalajı Açılmış Ürün İade Olur mu?

SSD aldım. İade edicem ama kutuyu açarken koruma bandını kestim fakat SSD hiç kullanılmadı. Satıcı Trendyol'un kendisi ve siteden baktığımda "paketi müşteri tarafından açılmış olan elektronik ürünler cayma hakkı kapsamında değerlendirilmez" yazıyor. Ben bunu iade edemiyor muyum şimdi?
  4. K

Yardım BİLGİSAYARIMA ÖNCE HANGİ YÜKSELTMEYİ YAPMALIYIM ?

Yükseltme yapmak için çok eski. İlle de yapacaksanız galiba o anakarta i7 3770 takılabiliyor. Bu işlemciyede genelde gtx1650 önerilmiş. Fakat sıkıntı şu çok eski parçalar fahiş fiyatlara satılıyor. Sarı siteden bakayım dedim 3770'i 1000 liralara satıyorlar. Bu fiyata r5 2600 alabiliyorsun zaten...
  5. K

Vatan monitör testi yaptırıyor mu

Yapıyorlar da yapmasalar daha iyi, 2018 yılında oradan monitörü(ASUS) alırken adam test ediyordu, sordum ölü pixel çıkarsa ne olacak diye. Yanlış hatırlamıyorsam 3 taneden aşağı olursa iade almıyoruz gibisinden bir şey demişti. Normalde 1 tane bile çıksa sen haklısın THH'ye başvurunca...
  6. K

incehesap dikdörtgen kutu üçgen geldi

Bir şey yapmayacan çünkü sana diyecekler kutu yamuksa niye aldın sende anam almış diyince haliyle kabul etmeyecekler, ben olsam iade almazdım. Annenide tembihle yamuk yumuk kutuları almasın.
  7. K

Öneri 90x60 cm çalışma/pc masası önerisi

O fiyata 0 sağlam bulamazsınız boşa bakmayın
Top Bottom