Arama sonuçları: *

1. Kayrae

Çözüldü✓ Yanlış ürün gönderim sonrası iade hakkı

öyle şey olur mu hocam kesinlikle bildirilmeli
  2. Kayrae

Çözüldü✓ Amazon siparişimde parayı çekmedi ve sms ve e-postaya hiçbir mesaj gelmedi.

yüksek ihtimalle iptal edilir eğer yok cidden bir hata oldu ise zaten senin kararın parasını verip vermemek
  3. Kayrae

Sizce mağazamıza ne koymalıyız?

biliyorsun bizde bir şey moda olunca herkes çullanıyor üstüne örneğin oversize t-shirt çok satılır
  4. Kayrae

Letgo’da ekran kartı sattığım kişi iade istiyor

gitsin hocam kazanacağı garanti değil ki bence sen kazanırsın denetmişsin vermişsin daha ne yapcaksın
  5. Kayrae

Trendyol çılgın indirimler yapıyor. (Ana konu)

lna başladı mı?
  6. Kayrae

Siparişteki kargo gelecekten geliyor.

ya ikisini de yaparlarsa?
  7. Kayrae

Öneri 300TL İle Ne Alınabilir?

https://www.trendyol.com/weblonya/kopek-kulubesi-ahsap-kopek-evi-kopek-yuvasi-2023-p-4491670?boutiqueId=533547&merchantId=106264&gads=true
  8. Kayrae

hocam bunu buldum nasıl sizce? Birde içine bir şey sereriz
  9. Kayrae

ogre var ve ogre net adamdır birde yazılımı olsa ekmek banıp yiyeceğim 1604597902 :confused: HDD olabilir cidden
  10. Kayrae

teşekkür ederim çok güzel bir fikir ama bence kulübe daha mantıklı olabilir
  11. Kayrae

hocam yavaşça imzama bakın :D 1604597554 ama ama .. ): şu an pek ihtiyacım yok ve normalde almayacaktım bir şey fakat iyi bir indirim gelirse diye sormuştum
  12. Kayrae

Merhaba, soru başlıkta 27 kasım aklaşıyor hazır 300TL var fakat ne alacağımı bilmiyorum ve fikirlerinizi bekliyorum (:
  13. Kayrae

Kargom kuryeye verildikten ortalama kaç saat sonra kapıma gelir

dün Yurtiçi kargodan paketimi aldım benimki de yaklaşık o saatlerde dağıtıma çıktı ve 2 gibi elime ulaştı
  14. Kayrae

Dolar 8,06 oldu......

başlığı doğru okudum fakat senin yorumunu okuyunca bende 8.60 sandım :D 1603700515 oha sherlock
  15. Kayrae

Ups kargo neden getirmiyor?

itopya yazmış
  16. Kayrae

Ups kargo neden getirmiyor?

Sivaslıyım ve verilen tarihte geldi kargom muhtemelen yarın getirirler
  17. Kayrae

Papara kart kullanışlı mı ?

Evet ben kullanıyorum sanırım yok (+13 öğrenmiş oldum bende) hemde nasıl anlatamam öyle bir şey ki yani yok anlatamam o kadar seviyorum
  18. Kayrae

Yardım Papara lite kartla n11 alışverişi

denesem mi :D
  19. Kayrae

sorun yanlış bir bilgi vermek değil olayın sonuçları üzerinden gitmek bence. Eğer arkadaşa yanlış, bozuk gönderilir veya beğenmez ise nasıl geri iade edecek? İsim Soy isim önemli bu yüzden Ha birde şey dedinya n11 deki ismine göre diye :D ismimi Crazyboy yapsam kurye bana crazyboya kargomu var...
  20. Kayrae

n11 de ismimi crazyboy_gittgeldi yapacağım sonra kurye bunu diyor düşünsene :D
Top Bottom