Arama sonuçları: *

1. Kiritoほ

motor için telefon tutacağı önerisi

Bir sıkıntım yok Telefon takmadığın vakit baya titreşim yapıyor o yüzden sürekli telefonu takıp kullanıyorum Telefonu taktığında bir sorun yaşamıyorsun alüminyum olduğu için telefonu oraya sabitleyip sıktıktan sonra hiç bir sıkıntı yaşamadan gidip gelirsin
  2. Kiritoほ

motor için telefon tutacağı önerisi

Kendim kullanıyorum https://www.texmotor.com/product/2084-9-gidon-ayna-telefon-tutucu/ Gidon halini
  3. Kiritoほ

7900x3D ve 7950x3D satışta!

Ya daha yeni 7950x aldım küfür ederim he
  4. Kiritoほ

AYIPTIR Sarı siteye düşen sistem 14k?

Her sistem çıktığında böyle konular çıkması sizi de sıkıp baymıyor mu cidden Her seferinde aynı şey Size ne kardeşim millet istediği fiyata koyar Sizin sitem etmeniz gereken kişi bunları bu fiyata koyan kişiler değil bunları bu fiyata alan kişiler
  5. Kiritoほ

Sahibinden Param Güvende güvenilir mi?

Hocam şöyle ki Sende atıyorum ekran kartı var 3070Ti Palit Gamerock Sen bu ürünü bir adama satıp kargolayınca bu ürün adama gitti Senin gönderdiğim ürün düzgün hiç bir sıkıntı yok Ama aynı üründen adamda da var diyelim 3070Ti Palit Gamerock ama adamda ki bozuk Adam bu ürün bozuk deyip kendinde...
  6. Kiritoほ

Sahibinden Param Güvende güvenilir mi?

Bir şey alacaksan bana sorarsan güvenilir ama satım pek güvenilir değil bence
  7. Kiritoほ

Warcry Beyaz Geldi Ne Yapmalıyım?

Bende karışık yapmıştım zamanında hocam 1672687053 Çoğu yurtdışı ürünü hocam garantileri yok
  8. Kiritoほ

8500'e koydum hocam garantili kutulu her şeyi var
  9. Kiritoほ

Hocam vermek istemiyorum ondan reddebileceği bir teklif yaptım ahasdashgmkas Hocam ekran kartını satılığa koydum satıldığı vakit 3070Ti'n vision modelini alacağım kafaya koydum beyaz sistem diziyorum
  10. Kiritoほ

Bende görmedim franko adam çıkartıp atarım az sonra Ama sanırım şu şekilde 1672683657 Baya iyi he
  11. Kiritoほ

Siyah artı Anakart takası alırım ahasdashasd
  12. Kiritoほ

Hocam ne yapalım başka türlü kötü durur zaten anakart alacaktım ama yani hani durum bu
  13. Kiritoほ

Hocam bence de ama beyaz demek fazla masraf ya
  14. Kiritoほ

Hocam kafamda siyah kurdum full sistemi ondan dolayı canım sıkıldı ama tekrar beyaz toplatacak bana belli
  15. Kiritoほ

Hocam sıkıntı şurada beyaz parçalar çok pahalı zamanında beyaz sistem toplamış biri olarak söylüyorum Beyaz daha değerli sorun orada zaten 3070Ti var siyah onu satıp Vision modelini almak gerekiyor B550-A 5000TL civarında Hocam iade etme kararımdan değiştirdiniz valla aghkmasf
  16. Kiritoほ

Dostlar selam Gencergamingden Cuma akşamı vermiş olduğum Warcry siparişi beyaz olarak geldi ama sayfa şu şekilde kasanın beyazı olduğunu yeni öğreniyorum https://www.gencergaming.com/gamepower-warcry-atx-6-argb-sessiz-fan-temper-cam-gaming-rgb-kontrolcusu-ve-uzaktan-kumanda-kasa Fotoğrafta da...
  17. Kiritoほ

Gencergaming Güvenilir mi?

Hocam kargolanmış gözüküyor takip numarasını bile vermişler fakat takip numarasını yazınca sitede yok gözüküyor Ondan kaynaklı sorayım dedim
  18. Kiritoほ

Evet evet normalde bende kargolamalarını beklemezdim ama sağ olsunlar
  19. Kiritoほ

Tamamdır çok teşekkürler ilk kez başıma geldi bir de cuma günü geç saatte sipariş verdim 7 gibi
  20. Kiritoほ

O da aklıma geldi hocam kargolandıysa muhtemelen yarın gelecektir ama dediğiniz gibi en kötü yarın yurtiçi ve gencergamingi arayıp çözerim bu sorunu
Top Bottom