Arama sonuçları: *

1. Knnmw

150-300Tl yılbaşı çekilişi için hediye

soralım bakalım bi 1734213011 zaten en mantıklısı giymelik bir şeyler almak gibi geliyo.
  2. Knnmw

Sınıfta adama rp kodu mu takayım :D Yok mu şöyle değişik bir şeyler
  3. Knnmw

Sınıf hocası bir geçmişe dönelim yılbaşı çekilişi yapalım dedi yaptık erkek bi arkadaş geldi çocuğu çok tanımıyorum ama değişik bir çocuk lol falan seviyormuş galiba öyle duydum ilginç ama kullanışlı bir şeyler önerebilir misiniz ?
  4. Knnmw

200 TL Şampuan önerisi

İnce özelliklere uymuyor saçım öyle gördüm. normal dümdüz saç herhalde.
  5. Knnmw

200 TL Şampuan önerisi

yöntemi falan var mı ?
  6. Knnmw

200 TL Şampuan önerisi

Dediğin markaya bakacağım çok pahalıysa petit veya palmolive bakacağım. 1732801221 Şimdi baktım fiyatlar çokta pahalı değil gibi saçımda arada bir böyle kepek çıkıyor onun dışında uzayınca dalgalı oluyor ama ben çok uzun kullanmıyorum ne almam daha iyi olur.
  7. Knnmw

200 TL Şampuan önerisi

Sülfatın kötü olduğunu biliyorum da hangi markalarda yok onu tam bilmiyorum.
  8. Knnmw

200 TL Şampuan önerisi

Old spicelerda var mı ya almayı düşünüyordum şampuan bitti evde. 1732800279 Old spice mı bu mu sizce ?
  9. Knnmw

Mng kargo kaça kadar dağıtım yapıyor?

Gelmez bence genelde bu saatler son saatler diye biliyorum.
  10. Knnmw

Öneri Çakma forma satan shopier satıcı önerisi

Kardeşim forma almak istiyor bir iki arkadaşım formahanemx diye bir sayfadan almışta forumda da buna benzer sayfalardan forma alan varsa bir iki sayfa önerisi verebilir misiniz ? Seçenek ne kadar fazla olursa iyiyi seçmek daha kolay olur diye düşündüm. 1729084333 Kaliteli dediğim çok kaliteli...
  11. Knnmw

Yardım Yemek sepeti bilgim dışı sipariş

Nasıl bir uğraş hocam sizinki büyük ihtimalle banka kartıydı da papara o kadar uğraştırır mı
  12. Knnmw

Kapattım şimdi sitedeki kartı da sildim inşallah para gelir allahın belası sitede canlı destekte yok ki muhattabım yok direkt
  13. Knnmw

uygulamada sol üstte çizgi yok bende yardım merkezi var oradan da bir şey yapılmıyor ki 1728587254 sadece bunlar var
  14. Knnmw

Yazacağım da bulamadım ki bir türlü
  15. Knnmw

normalde hiç kaydetmem büyük ihtimalle seneler öncesinden kaldı. papara destek mi yemek sepeti mi
  16. Knnmw

Birde bu uygulamanın canlı desteği yok mu bulamadım sinirden elim ayağım titriyor. 1728586522 hocam ders çalışıyordum telefona bir baktım -2000 diyor çok fena oldum iade edildi diyor ancak paparadan kartı silsem gelir mi
  17. Knnmw

Ya nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten ayda bir yemek söylüyoruz onda bile güvende değiliz iade edildi yazıyor ama para ne zaman nasıl gelecek bilen var mı ? 2000tllik para harcanmış yemek sepetinden kartı falan sildim garanti olsun diye paparadan da slieyim mi para gelir mi ? Virüslü program...
  18. Knnmw

REPLİKA GİYİM Mİ MARKASIZ KALİTE GİYİM Mİ?

Benim dediğim replika tişört o değil ya :D Pazarda satıyorlar ya onları diyom aşırı ucuz oluyo evde giyiyon işte.
  19. Knnmw

deli para designer değilse bence de pek iyi bir şey değil hadi düz t-shirtlerde falan yine bir nebze bir şey olmaz da ayakkabı da kötü oluyor.
  20. Knnmw

Bu çok doğru benim yaşadığım yer çok büyük bir yer değil ve bizim ev sahibi de tekstilci güzel ürünler satıyorlar iyi de para kırıyorlar valla.
Top Bottom