Arama sonuçları: *

1. KomtanKrang

Büyük AMAZON Rezilliği!

Yok hayır zaten benim ismimin ve adresimin yazdığı kağıdın altında bir kağıt daha vardı başka bir adres ve isim ya mng deki kişiler çalıyor yada giden kişinin ismi adresi yazmasına rağmen ya o giden kişi alıp sattı yada kullanıyor bildirmedi döneceğiz diyorlar donmuyorlar tabi Türkiye sözde...
  2. KomtanKrang

Büyük AMAZON Rezilliği!

Benim 32 li tuvalet kağıtlarını mng inceleyeceğiz diye aldı O epik an
  3. KomtanKrang

Büyük AMAZON Rezilliği!

Ki gerçekten çete var çalıyorlar yüzde 90 başka açıklaması yok bu kadar çok böyle sorun yaşanmasının
  4. KomtanKrang

Büyük AMAZON Rezilliği!

Anladim ama uğraş dur gerçekten mide bulandırıcı bir durum kac yıldır hayalini kurduğun pcyi topluyorsun monitor yok bide amazondan alışveriş yapıyorsun ku sorun yaşamayalım şaka gibi
  5. KomtanKrang

Büyük AMAZON Rezilliği!

Thh ye başvurmamin etkisi olur mu yapayım mı
  6. KomtanKrang

Büyük AMAZON Rezilliği!

50 gub uğraştın yani peki dava olayı ne 1702667963 Ben ne zaman alicam kim bilir
  7. KomtanKrang

Büyük AMAZON Rezilliği!

Para iadesi nasıl aldım mng de inceleme başlattılar bana ürünü iade ederek paramı alabilcegim bir çalışan tarafından yoksa mng ile surunecegim söyledi senin için nasıl işledi süreç
  8. KomtanKrang

Büyük AMAZON Rezilliği!

Aynı site ve kargo şirketinden monitor aldım tuvalet kağıdı geldi banda 2 paket bence mng de çete var çalıyorlar üstüne 0 ilgisizlik
  9. KomtanKrang

🔥İndirim 🔥🔥Amazon Kasım İndirimleri Başladı🔥🔥

7500f 5300tl piyasanın en uygun fiyatı
  10. KomtanKrang

O anakarti alma b650 gigabyte ds3h al 1699843602 Ram patriot 7000 mhz 32 gb ram al
  11. KomtanKrang

Ahahha senin olduğunu fark etmedim
  12. KomtanKrang

O modelin 7400 mhz i çok mantıksız cl i çok artıyor en mantıklısı 7000 veya 7200 tabi sizin biteceğiniz iş
Top Bottom