Arama sonuçları: *

1. K

Pazarama , HB Premium Tarzı Plus Üyelik Çıkartmış !

Hocam canlı TV özelliği varmı? Tüm kanallar varmı orada Dsmartta
  2. K

Yardım AYAKKABIDAMARKA Güvenilir mi?

Teşekkürler ederim, bir esnaf olarak sizleri anlıyorum hergün onlarca farklı sıkıntı ile karşılaşıyoruz ki hizmet sektörü uçsuz bucaksız müşteri kanalını mutlu etmek çok zor. Online tarafına henüz yeni giriş yaptığımız için çok yorum yapamıyorum ama zor olacağına eminim 😅
  3. K

Biraz geç bir dönüş oldu ama yinede yazayım açıkçası "Korkulu rüyanız" gerçek oluyor bir an önce oradaki sorunları çözmenizi öneririm. Çünkü o sorunlar ve fiyat dolayısı ile almaktan vazgeçip daha pahalı ama enazından sorun olmayacağını düşündüğüm biryerden aldım.
  4. K

Bu site güvenilir mi? (EbrarBilgisayar)

Alıp almama konusunda kararsızım hala nasıl emin oluca bilmiyorum 😅
  5. K

Bu site güvenilir mi? (EbrarBilgisayar)

Arkadaşlar bu site güvenilir mi?? Daha önce alışveriş yapan varmı? https://www.ebrarbilgisayar.com/razer-barracuda-x-black-mikrofonlu-kablosuz-oyuncu-kulakligi-rz04-04430100-r3m1-pmu372679 Eğer sağlam ise bu ürünü yapıştıracağım bayağıdır indirime girmesini bekliyorum.
  6. K

Bende güvenemedim zaten hocam, alternatif alabileceğim biryer varmı diye bakıyorum aslında flodan alacaktım falat karta taksit seçenekleri çıkmıyor ama güya peşin fiyatına 6ya bölüyor.
  7. K

Arkadaşlar merhaba, babama aşşağıfaki ayakkabıyı hediye alacağım farklı pasatyerlerinde 2400-700 arası gezerken 2050₺ ye buldum ama satıcı hakkında bşlgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Satıcının sitesinde 2700₺ aynı ayakkabı ve nefen fark olduğunu sorduğumda ürünün aynı ve orjinal olduğunu...
  8. K

AGT Kargo Dümenden dağıtım

Aynı şeyi yaşıyorum, 2 gün önce güya dağıtıma çıktı evde yokmuşuz (Evde idik). Dün aradılar iptal ediceğiz hayır getireceksiniz istiyorum diyince tamam dediler ama hala ses seda yok.
  9. K

Büyük AMAZON Rezilliği!

Pa Paketi açarken video almanın nekadar önemli olduğu bir kez daha anlamış oldum.
  10. K

AKARYAKITA OKKALI ZAM! KONTAK KAPATTIRIR

Nasıl yok marketler jelibon dolu!
  11. K

Öneri Led şerit önerisi 150tl

Hocam bu tarz ürünlerin adaptörlerden dandik oluyor 5m led ortalama 7-10A hiç gerekirken 2-4A koymaya çalışıyorlar buda cihazları bozuyor.
  12. K

Öneri Led şerit önerisi 150tl

https://www.akakce.com/serit-led/en-ucuz-cata-3-metre-usb-tv-led-rgb-ct-4566-fiyati,1619009966.html 1683738659 Max 2 ay dayanır çok dandik
  13. K

6lı priz önerisi verir misiniz

Kasımda 46₺ ye aldığım şey 256₺ olmuş şaka mı bu abi? Makel marka standart birpriz alsan yeterli.
  14. K

🔥İndirim Acer Predator Apollo 16 GB (2X8) 3200 MHz DDR4 Ram 1499'TL

Predator serisi acerin üst düzey ürünleridir.
  15. K

Euro Truck Simulator 2 Satın alınır mı?

Bir tır/otobüs şöförü günde max 7 saat kullanabiliyor. 30*7: 210 saat / Ay 12*210: 2520 Saat / Yıl
  16. K

TRENDYOL İADE SORUNU

Aynen öyle hocam, satıcı zaten trendyol diyorsun sorun yaratmaz.
  17. K

TRENDYOL İADE SORUNU

Beğenmedim veya ürün işime yaramadı diye iade talebi oluştur. Ambalajına vs hasar vermeden kargoyla kabul ederler.
  18. K

Vatandan Hazır sistem aldım

Güç kaynaklı sorunlardan şirket sorumlu değildir. Vatan sisteme garanti vermez garanti parçalarındır hepsinin tek tek garantisi vardır.
  19. K

Vatandan Hazır sistem aldım

Çoğu parça güçten kaynaklanan sorunlarda garanti dışı ediyor. 2 yıl garanti parçanın garantisidir senin psu bozarsa psun suçlu demektir yani adam karşılamaz. En kısa sürede değiştir sonra uğraşıp durursun.
Top Bottom