Arama sonuçları: *

1. K

🔻İKİNCİ EL OTOMOBİL SATIŞLARI DİBİ GÖRDÜ!

Araba bakıyorum, eski kasanının 2. El fiyatı yeni kasanın 0 fiyatından pahalı :D
  2. K

🟢 SİGARAYA 6 ₺ İNDİRİM GELDİ! 🚬

alıyorum 5-6 paket
  3. K

Yardım Renkli Yazıcı Alacağım - Yardım!

HP SMart Tank 519 aldım, birkaç gündür kullanıyorum 200den fazla renkli çıktı aldım, alacak kişiler bakabilir.
  4. K

Yardım Tisbro Güvenilir midir?

kesinlikle
  5. K

Ekran mekran anlamam hocam, renkli renksiz bassın maliyeti pahalı olmasın güzel çıktı alsın yeterli :D
  6. K

https://www.akakce.com/murekkep-puskurtmeli-yazici/en-ucuz-epson-l3250-wi-fi-tarayici-renkli-cok-fonksiyonlu-tankli-fiyati,1370230662.html bu nasıldır hocam daha iyisi var mıdır? Akakçe bir karşıllaştırma yapmış söylediğiniz modele göre daha iyi gözüküyor.
  7. K

Resim çıktı alırken iyi basıyor mu hocam herhangi bir sıkıntısı vb var mı? Zira çok renkli resim çıktısı lazım da bana.
  8. K

konuyu Tekrar Kullanıma Açıyorum
  9. K

BENZİNE YİNE ZAM YAPMIŞLAR!

Bu ülke daha düzelmez.
  10. K

PS5 ALIYORUM...

elimdeki ps4ü satıp almayı düşünüyorum bakalım gta 6 fragmanını da bekliyorum bir yandan
  11. K

PS5 sizce nerden alınmalı ?

en mantıklısı yd
  12. K

PS5 ALIYORUM...

dijital benim için daha rahat evde o kadar cd birikti ki anlatamam kutular kaıştı kutular kayboldu falan filan uğraşmak istemiyorum
  13. K

PS5 ALIYORUM...

Yurtdışından almayı da düşünüyorum aslında. 400€ bir şey değil. (Ps5 dijital)
  14. K

PS5 ALIYORUM...

Hm tamam o kodlu oanları alayım
  15. K

PS5 ALIYORUM...

hangi kasa kdoundan aldım cf1 bilmem ne mi
  16. K

PS5 ALIYORUM...

gücü aynı diye biliyorum, düşünebilirim onu da. Yurtdışından alma fikri de var aklımda dhaa uygun orada.
  17. K

PS5 ALIYORUM...

yok hocam gidip teknosdan almayı düşünüyorum alacağım birkaç şey de var zaten onun dışında
  18. K

PS5 ALIYORUM...

Elimde ps4 1 tb var, satıp ps5 almayı düşünüyorum. Hem pc hem ps5 oyun oynamaya başlayacağım inşallah. Şu kasayı alma bunu al muhabbetleri varmış bi öğrenmek istedim.
  19. K

Yazın çok kullanmayız da kışın bayağı lazım oluyor
Top Bottom