Arama sonuçları: *

1. Ldrago

Ucuz Yemek Nasıl Yerim?

Böyle konu açtırmaya sebep olanlar acılı bir ölüm yaşasın şuraya bak ya sabah sabah gördüğüm konuya bak
  2. Ldrago

🔥İndirim N11 Tık Hızı Kuponları

şöyle bir şey iptal de edemiyorum ne saçma iş hocam @DeveloperRedneck
  3. Ldrago

🔥İndirim N11 Tık Hızı Kuponları

https://www.n11.com/urun/xpg-lancer-rgb-black-ax5u6000c3016g-dclarbk-32-gb-2x16-ddr5-6000-mhz-cl30-ram-42550202?magaza=tebilon bu üründe neden kullanamıyorum? 1736677815 @DeveloperRedneck hocam bir fikriniz var mı? bu üründe deniyorum bunda da etkinleşmiyor...
  4. Ldrago

(Güncelleme)Ryzen 7 7800x3d işlemcimi kaça satmalıyım

Ne kadar süre kullandınız? performans durumu nasıl
  5. Ldrago

Dolandırıldık , yardım edin

güncellemeleri paylaşırsın sonucu merak ediyorum
  6. Ldrago

yazık ya ama inş alırsın parayı hem dolandırıp hem de dalga geçiyor adam hiçbir şey olmamış gibi sıyrılıp mutlu olmasını istemem baban da herhalde bu deneyimden sonra internetten kendi kafasına göre işler yapmaz ne diyim
  7. Ldrago

adam merhametliymiş 2. de bırakmış yoksa sizdeki bu saflıkla 3-4 kere de dolandırırdı bir kere hesaptan para çıktığı zaman bankadan sms geliyor hesabınızdan şu kadar para çıkışı olmuştur diye yani para ulaşmış zaten adam sizden bir de açıklamaya ürün kodunu yazıp gönderin demiş insan bir sormaz...
  8. Ldrago

BU MASANIN FİYATI SİZCE PAHALIMI?

Bunu ben de düşünüyordum da suntalam almayın diyorlar ama bu bütçede de suntalam harici masa yok
  9. Ldrago

Yardım Sarı siteden alışveriş yapıcam ancak aklımda soru var

dolandırıcı diye yorumladım 500 ü alıp tüycek param güvende olmadığı için sarı site de bir şey yapmayacak
  10. Ldrago

Amazon uzaktan çalışma hesabı diye bir şey var mı!

darlıyor bir de fkldjlkasjdfkljsdlkfj
Top Bottom