Arama sonuçları: *

1. LowRPM

bynogame tc kimlik no su vercek kadar güvenlirmi

evet ben verdim mesela
  2. LowRPM

bynogame tc kimlik no su vercek kadar güvenlirmi

olmaz hiçbir sorun yasamazsın ve ben yasamadım
  3. LowRPM

Itopyaya güvenebilir miyim, alıcam da.

Güvenilirde iade falan etmek istersen baya uğraştırırlar.
  4. LowRPM

🔥İndirim Şok'a Gelicek Rampage Gaming Ürünler 1 Nisan Düzenlendi

Evet, büyük markalarda yapıyor zaten. Örnek olarak Philips mesela. Önemli olan burada ürünün kalitesi. Genellikle fason mallar kalitesiz Çin'den çıkma mallar oluyor. Güzel ürünlerde mevcut zaten Rampage'in fakat bu ürünün ergonomisi gerçekten kötü (padleri hiç rahat durmuyor) ve malzeme kalitesi...
  5. LowRPM

Senin anlattığın şey görüntülerin aynı olup olmaması değil mi? Bu arada senin attığın 1. kulaklık hariç hiç birini önermem zaten :) Logo basıldığı aşırı belli fakat bu Rampage'in yüzlerce kulaklığa logo bastığı için bulması zor.
  6. LowRPM

Rampage Drop ile Tronsmart Sono'nun özellikleri aynı mı Allah aşkına? Cidden anlamıyorum Rampage sevdanızı.
  7. LowRPM

Her ikiside aynı fabrikadan çıkıyor işte.
  8. LowRPM

Siz demiyor muydunuz Rampage'e kalıp kullandığını? Kendinle çelişiyorsunuz. Özelliklerine baksan anlarsın zaten :) Neyse, arkadaşlar benim dediğimi çok iyi anladı.
  9. LowRPM

Fury X zaten Mpow'un logo basılmış ürünü ve gayet iyi. Malzeme kalitesi fiyatına göre gayet iyi ve bizzat bir üst modelini kullandım. Neyse, fazla uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum. İsteyen alır, isteyen almaz.
  10. LowRPM

Gamenote al geç. Ne olduğu bilinmeyen kulaklıklar almak isterseniz alın.
  11. LowRPM

Nedense her Youtuber "Rampage'in Yeni FePe Kulaklığı" ile tanıtıyor. Neredeyse her videon Rampage. FuryLeveL'inde Rampage ile çalışması zaten her şeyi belli ediyor :) Doğru cevap bulamayınca değil, gerçek bunlar. Sharkoon'un kullanıcı yorumlarına, malzeme kalitesine bakarsan anlarsın. Söyle...
  12. LowRPM

Ne alaka? Sen Rampage sponsorluk videoları çeken değil misin? Gamenote'unda "kalıp" kullandığı ürünler var. Bu kulaklığın ne olduığu belli değil. Rampage zaten iyi bir marka değil. Her şey Çin'de üretiliyor zaten. Sharkoon'un bu ürünü kendini kanıtlamış bir üründür.
  13. LowRPM

Al geç; https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-sharkoon-rush-er3-siyah-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,344536063.html Kalitesiz, nerede üretildiği belli olmayan bir kulaklık. Attığım kulaklık ise, kalitelinin bir markanın yapmış olduğu kaliteli ve kendini kanıtlamış bir üründür.
  14. LowRPM

Gamenote tabii ki. Bu ekipmanlar alınmaz.
Top Bottom