Arama sonuçları: *

1. L

Ürünü iade edip tekrar alınır mı?

müşteri hizmetlerine sor belki %25i iade ederler ya da ne yapman gerektiğini söylerler
  2. L

🔴 MARKET POŞETLERİNE ZAM GELİYOR! 🔥

hadi iddialar doğru diyelim maliyet 1,19sa niye 1.5 a satılsın bu düzenlemenin amacı marketlerin kar etmesi mi çevreyi korumak mı
  3. L

200 TL Şampuan önerisi

yorumlar troll ronalda monaldo kullanma. bebek şampuanı veya agarta marka katkısız şampuan bakabilirsin
  4. L

Yardım Karlı havada kargo süreci ne kadar aksar (Hepsijet kargo)

edilir,edilmezse 1 gün aksar.👍
  5. L

🔥İndirim Amazon Alışveriş Festivali’nde Nays’la 600 TL Hediye Para!

dediğin gibi olsaydı ben de çıkaracaktım ama değişmiş demek ki :/
  6. L

hocam bahsettiğin cashback kampanya koşullarında aidatsız kartlarla katılım yok yazıyor. kampanyayı kullandın mı sen?
  7. L

hangisi hocam senin kart bunlardan https://www.maximum.com.tr/maximum-aidatsiz-kart https://www.maximum.com.tr/maximum-genc-kart
  8. L

aidat ücreti yok mu bahsettiğin kartın,nays ücretsiz
  9. L

İtopya sipariş rezilliği

ara, mail at, darla gönderirler heralde
  10. L

İtopya sipariş rezilliği

itpyadan alışveriş yapmayı göze aldıysan normal, her yerde bağırıyoruz sorunlular diye.
  11. L

Dolandırıldım hemde yasal yoldan! :D Sarı site

ben alıcaksam size niye bu kadar yüksek komisyon ödüyorum deseydin hocam 1727944590 bana da diğer arkadaşın dediği mantıklı geldi saahibindenin parayı vermesi bir şey ifade etmez mahkeme kararına herkes uymak zorunda, gerekirse saahibindene ayrı dava açarsın 😀
  12. L

🔥İndirim Hepsiburada 150 TL Hediye Çeki Kazanma Rehberi

mavi kısım falan hikaye 6 tane aynı şartlarda foto attım hepsinde içi görünüyordu mavi kısım görünmüyordu 3 kabul,3ret. Çok da kaçırılmayacak bir fırsat değil hb arada dağıtıyor zaten alt limitsiz kod.
  13. L

Apple öğrenci indirimi hakkında

her dönem tekrar katılabilir diye biliyorum.Meb öğretmenleri için de geçerli, bi tanıdıktan rica et
  14. L

bendekilerde reddedildi,uygulamada market ismi görülecek şekilde atın diyordu ben de fişi attım haliyle. fotoğrafları değiştirme imkanı yok baştan atman gerekiyor aynı kodları bazen kabul ediyor bazen etmiyor. üllkerin ürünleri gibi kampanyaları da rezalet. zaten almıyordum hiç almam artık.
  15. L

benim A101de bi kutu vardı 12 tane aldım. Kasiyer, bu tiktokçular neyi ünlü etti yine bakışını attı. 6Tane aynı anda yükledim 3/3mü yüklemek gerekiyorduki.
  16. L

kalabalık yapmayabilirsin hocam o zaman. bol bol üllker ye sen 1726840597 teşekkürler
  17. L

ne zaman bitiyor belli mi beyler. kekler elimde patlamasın, üllker hiç sevmem
  18. L

Yardım Sahibinden adam beni dolandırmaya çalıştırıyor olabilir mi ? Lütfen Yardım

haklısın ama senin söz hakkın olmuyor, shibinden param güvenndede karşındaki adam kötü niyetliyse yapabileceğin bir şey yok maalesef.gönderirken videoya falan aldıysan davayla uğraşabilirsin belki. benzer mağduriyet:
Top Bottom