Arama sonuçları: *

1. M.Barisk

🔥İndirim İphone 17 Amazonda Satışta🔥

hocam 50k vergi ne kafayı yemişsiniz
  2. M.Barisk

❌İndirim Bitti! FSP CMT580W White E-ATX 4x120mm 1.727TL Tekrardan Stokta Son 5 Adet

Satın almak isterseniz aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. 1.727TL https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFXRCDPW?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
  3. M.Barisk

Yardım SAHİBİNDEN DE İNSANLARI DOLANDIRAN FRİMA TEKRAR AD DEĞİŞTİRDİ DİKKATLİ OLUN

AERO Bilgisayar hepsiburada'daki adıyla TRGAMİNG mi ? ikisi aynı mı yani ?
  4. M.Barisk

Yardım TRGaming'den RTX 4070 Super aldım sizce ürün sağlam gelir mi ?

konu burada bakmak isteyen olursa https://forum.donanimarsivi.com/konu/buyuk-heyecanla-hepsiburada-uzerinden-aldigim-rtx-4070-super-ve-magduriyetim.1049494/
  5. M.Barisk

2.el ürün gönderdi zaten direkt iade ettim bununla ilgili konuda açmıştım
  6. M.Barisk

Yardım Wraith İşlem yapılmıyor

birkaç saat önce lamzu maya x sipariş ettim bir sorun yaşamadım satın alırken
  7. M.Barisk

Yardım Hepsiburada iade incelemesi ne demek ?

zaten 2.el.. sirf insanlari zamanini calmak yani baska bir amac yok vay be
  8. M.Barisk

Yardım Hepsiburada iade incelemesi ne demek ?

Arkadaslar Selamlar, Yakin zamanda Hepsiburada uzerinden TRGAMING saticisindan RTX 4070 Super ekran karti aldim ve urun 2.el kullanilmis bir urun geldigi icin iadesini istedim dun sabah iadesi gerceklesti yani ekran karti satici tarafindan teslim alindi fakat bana para iadesi gelmedi ve iade...
  9. M.Barisk

Yardım Buyuk heyecanla Hepsiburada uzerinden aldigim RTX 4070 Super ve magduriyetim

hocam gercekten sasirdim 1735397334 Dusunsenize 30k para veriyorsunuz evinize bu geliyor
  10. M.Barisk

Yardım Buyuk heyecanla Hepsiburada uzerinden aldigim RTX 4070 Super ve magduriyetim

iadesi olsun hemen alacagim hocam insallah fiyat degismez hocam ya 1735396373 TR GAMING UGUR ELYILDIRIM KISISINDEN BIRSEY SATIN ALMAYIN ne kadar cok kisi gorurse o kadar az kisi magdur olur
  11. M.Barisk

gordum hocam ama pesin fiyatina taksit olmuyor yapacak birsey yok artik... mecbur verecegim
  12. M.Barisk

@Abdullah Hacıgül hocam kasa kucuk o yuzden cift fanli bir ekran karti almak istiyorum ve 6 ay taksitle satin almistim...
  13. M.Barisk

Arkadaslar Selamlar, Hepsiburada uzerinden (TRGAMING) saticisindan Asus Dual RTX 4070 SUPER ekran kartini 27.999TL karsiliginda satin almistim cok buyuk bi heyecan ve mutlulukla satin almistim acele satin aldim saticinin kim ve guvenilir olup olmadigina bakmamistim COK BUYUK bir hata etmisim...
  14. M.Barisk

aynen hocam öyle yaparım yardımlarınız için çok teşekkür ederim eğer ürün geldiğinde herhangi bir sahtecilik söz konusu olursa bu konuşmayı tekrar gündeme getireceğim
  15. M.Barisk

hocam var da peşin fiyatına taksit yaptırdım iptal etsem aynısını alamam ki ben 28K karşılığında aldım şu an 31k falan 1735230078 hepsiburada müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim eğer orjinalin dışında bir ürün size verildiyse her türlü yardımcı oluruz merak etmeyin dediler...
  16. M.Barisk

Hocam ürün geldiğinde ekstra dikkatli olacağım QR kodu Gpu nun üzerindekiyle aynı mı falan inş adam akıllı ürün yollarlar vallahi hiç dava ile uğraşasım yok ama olurda gelirse vallahi buna harcayacağım vakite yazık olur dikkat etmem gereken başka bir şey varmı QR Seri kod numarasında dışında ?
  17. M.Barisk

Hocam satıcı yorumları ne kadar güvenilir bilmiyorum ama 0 üründe satın alan ve 0 kutu gelende olmuş 1735229686 başlıkta yazıyor RTX 4070 super asus dual modeli
  18. M.Barisk

arkadaşlar selamlar, hepsiburada üzerinden https://www.hepsiburada.com/magaza/trgaming yukarıda bıraktığım linkteki satıcıdan bir ekran kartı satın aldım ama keşke satıcıya satın almadan önce baksaymışsım bugün sabah baktım ve aynı kişi olmasa bile bu satıcının çok fazla ismi ve mağazası...
  19. M.Barisk

Kaspersky Total Security İndirimli Aktivitasyon Kodu

arkadaşlar selamlar hepsiburadada böyle bir ilan gördüm bu gerçekmi yorumlara baktığımda epey insanlar memnun kalmış fakat kaspersky'ın resmi sitesinde 1 yıllık total security 350TL civarında bunun bir açıklaması varmı ? güvenliyse bende almayı düşünüyorum :D Link...
Geri